آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
شیر 1 لیتر
نشاسته ذرت 60 گرم(6ق.غ)
پودر کاکایٔو 32 گرم(4ق.غ)
شکر 120 گرم(10 ق.غ)
وانیل 1 ق.چ
بازار
![]()
بیسکویٔیت پتی بور 2 بسته
خامه قنادی 500 گرم
نشاسته و پودر کاکایٔو رو حتما الک کنید.شکر و اضافه کنید و بعد از اینکه مواد خشک رو با
شیر یکدست کردین حرارت رو روشن کنید.
اول حرارت متوسط بالا و وقتی شروع به حباب زدن کرد حرارت رو ملایم کنید و مداوم هم بزنید تا غلیظ بشه و ته نگیره.
خامه قنادی کاملا اختیاری هست و میتونید نزنید.
بهتره
دسر حدود 8
ساعت تو یخچال استراحت کنه
http://www.banounews.ir/fa/News/1378527/بدون-فر-و-همزن-یک-دسر-شکلاتی-خیلی-شیک-و-خوشمزه-درست-کن