آریا بانو - حاجیه خانم «سلما کریمی»
مادر شهیدان والامقام «محمد جوهر، محمدطاهر و فرج فتاحی زاده» از استان کرمانشاه شهرستان پاوه دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
به گزارش «ایثار»، حاجیه خانم «سلما کریمی»
مادر شهیدان والامقام «محمد جوهر، محمدطاهر و فرج فتاحی زاده» پس از تحمل سالها رنج فراق فرزندانش، یکشنبه 4 فروردین ماه 1404 دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
خسرو شهیدی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه این ضایعه را به جامعه ایثارگران، به ویژه
خانواده و بستگان مرحومه تسلیت گفت و از درگاه الهی برای روح درگذشته رحمت، مغفرت و علو درجات مسئلت کرد.
مراسم تشییع پیکر پاک این
مادر گرانقدر امروز 4 فروردین ماه 1404ساعت 12 با حضور خانوادههای شهدا و ایثارگران و مسئولان با حضور مردم شهیدپرور شهرستان پاوه برگزار شد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه و استاندار کرمانشاه با صدور پیامی درگذشت بانوی ماجده و مومنه «حاجیه خانم سلما کریمی»
مادر گرامی شهیدان معزز « محمد جوهر، محمدطاهر و فرج فتاحی زاده» را تسلیت گفتند.
انتهای پیام/
http://www.banounews.ir/fa/News/1378520/مادر-شهیدان-«فتاحیزاده»-به-فرزندان-شهیدش-پیوست