آریا بانو
دلبری چشمی برای استقلال از تیم ملی!
جمعه 1 فروردين 1404 - 16:45:46
آریا بانو - ورزش 3 /امیر قلعه‌نویی در مسابقه تیم ملی مقابل امارات تصمیم به استفاده از روزبه چشمی در پست تخصصی‌اش گرفت و او را در میانه زمین گذاشت که این بازیکن هم به بهترین شکل جواب اعتماد سرمربی ایران را داد و توانست یکی از بهترین بازی‌های خود را به نمایش گذاشت.
روزبه چشمی که در این فصل بیشتر در پست دفاع میانی برای استقلال به میدان رفته و در دیدارهای اخیرشان هم همواره در عقب زمین برای آبی‌ها بازی کرده و عملکرد موثری هم داشت، در پست تخصصی خود کیفیت به مراتب بهتری برای تیم ملی ایران به نمایش گذاشت و آمار و ارقام هم این موضوع را نشان می‌دهد.
هافبک ملی‌پوش استقلال در دیدار شب گذشته مقابل امارات 68 لمس توپ داشت و بارها با قطع توپ و برتری در نبردهای تن به تن با بازیکنان حریف کاری کرد تا ایران صاحب توپ شود و نمایش رو به جلو داشته باشد.

آریا بانو

چشمی در دیدار مقابل امارات که 60 پاس با دقت 92 درصدی داشت، در دقیقه 4 اولین موقعیت جدی بازی را با پاس بلند دیدنی به پشت مدافعان امارات به مهدی قایدی رساند که شوت این بازیکن راهی اوت شد.
روزبه در چهارمین دقیقه وقت‌های تلف شده نیمه نخست هم نزدیک بود مشابه گلش در جام جهانی 2022 مقابل ولز را به ثمر رساند، اما این بار شوت محکم او از پشت محوطه جریمه را خالد عیسی به زحمت مهار کرد.
بازار
چشمی با عملکردش در میانه زمین برای تیم ملی ایران، نشان داد در صورت استفاده از او در پست هافبک دفاعی استقلال، می‌تواند شرایط بهتری هم داشته باشد که البته وضعیت عجیب آبی‌ها با مصدومیت‌های پیاپی مدافعان میانی کاری کرده تا روزبه یک خط عقب‌تر برود.

http://www.banounews.ir/fa/News/1377116/دلبری-چشمی-برای-استقلال-از-تیم-ملی!
بستن   چاپ