آریا بانو
طرز تهیه کوفته ترکی به روش ساده و با طعمی بی‌نظیر
چهارشنبه 29 اسفند 1403 - 16:43:08
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
گوشت چرخ کرده گوسفند 600 گرم
1 عدد پیاز رنده شده (آبشو میگیریم)
2حبه سیر رنده شده
1/3 پیمانه آرد سوخاری و یا نخودچی
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پول بیبر، پودر زیره (پودر انبه به دلخواه)
بازار
بکینگ پودر و یا جوش شیرین 1 ق چ خ
2 ق غ خ آب لیموی تازه
طرز تهیه:
توی یه کاسه کوچیک بکینگ پودر و آب لیمو رو با هم ترکیب میکنیم تا کف کنه و به عمل بیاد،
توی یه کاسه بزرگ گوشت چرخ کرده، ادویه ها، پیاز رنده شده، سیر له شده، آرد سوخاری و ترکیب بکینگ پودر رو ریخته و خوب ورز میدیم و به مدت 1 ساعت توی یخچال میذاریم.
دیگه اونارو طبق ویدیو بهشون شکل میدیم و توی تابه با حرارت ملایم با 2 ق غ خ روغن و یا کره سرخ میکنیم(خود کوفته ها گون گوشت چرب هست روغن پس میدن).
اینارو میتونی به صورت ساندویچ هم سرو کنید و یا مثل من کنارش یه پلوی خوشمزه بذارین و از طعم خاص و بینظیر و بافت نرمش لذت ببرین.
نکات کلیدی:
ترکیب بکینگ پودر و لیمو باعث نرم شدن بافت گوشت میشه و کاملا آبدار و خوش بافت میشه کوفته ها.
به جای این ترکیب میتونین از 1/3 پیمانه آب گازدار بدون قند استفاده کنید که اونم عالی میشه.
کوفته هارو با حرارت متوسط سرخ کنید که کامل مغز پخت بشه.
ادویه هارو طبق ذائقه تون میتونین تغییر بدین ولی حدالامکان زیره رو حذف نکنید که مزه اصلی کوفته با همین ادویه هستش.

http://www.banounews.ir/fa/News/1376228/طرز-تهیه-کوفته-ترکی-به-روش-ساده-و-با-طعمی-بی‌نظیر
بستن   چاپ