آریا بانو
وقتی لژیونر شدن هم چاره دعوت به تیم ملی نبود!
چهارشنبه 29 اسفند 1403 - 16:38:04
آریا بانو - ورزش 3 /یکی از لژیونرهای والیبال ایران به تیم ملی والیبال ایران دعوت نشد.
 سینا نیکپور دریافت کننده قدرتی والیبال ایران که در این فصل با هزار امید و آرزو راهی لیگ برتر والیبال جمهوری چک شد، علی‌رغم یک عملکرد نسبتاً خوب، توسط روبرتو پیاتزا به تیم ملی والیبال ایران دعوت نشد. 
سینا نیکپور که هنوز بیست‌ و سه سالش تمام نشده است در این فصل برای تیم قدرتمند لیگ جمهوری چک یعنی چسکه بودیوویتسه بازی می‌کند، او در بازی‌هایی که در این فصل در لیگ جمهوری چک بازی کرده، 214 پوئن به دست آورده است که البته می‌تواند این آمار را با توجه به حضور تیمش در پلی‌آف بهبود ببخشد. 
نیکپور در لیگ قهرمانان والیبال اروپا نیز در یک بازی در برابر سنت نزیره فرانسه با کسب 22 پوئن یکی از ستاره‌های هفته لیگ قهرمانان والیبال اروپا لقب گرفت اما این درخشش او باعث نشد تا به تیم ملی والیبال ایران دعوت شود. او تمامی فاکتورهای لازم (از جمله سن‌ پایین) را برای دعوت داشت اما از رسیدن به پیراهن تیم ملی والیبال ایران بازماند.

http://www.banounews.ir/fa/News/1376223/وقتی-لژیونر-شدن-هم-چاره-دعوت-به-تیم-ملی-نبود!
بستن   چاپ