آریا بانو
رشته پلو با گوشت قلقلی برای سحری امشب
سه شنبه 28 اسفند 1403 - 20:56:21
آریا بانو - فرارو / رشته پلو با گوشت چرخ کرده یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب در فرهنگ آشپزی ایرانی است که با ترکیبی از برنج، گوشت چرخ کرده و ادویه‌ها به وجود می‌آید. این غذا، به دلیل تنوع طعم، ظاهر جذاب و ترکیب مناسب مواد، جزء انتخاب‌های پرطرفدار در مناسبت‌ها و جشن‌ها محسوب می‌شود.
چی لازم دارم:
بازار



مراحل طرز تهیه رشته پلو
برنج را خوب می‌شوریم و بعد آن را در مقداری آب و یک قاشق غذاخوری (سر خالی) نمک خیس می‌کنیم.
بعد از این زمان نصف یک قابلمه متوسط را با آب پر کنید و روی حرارت می‌زاریم تا به جوش بیاد.
یک قاشق غذاخوری سر خالی نمک را به آب در حال جوش درون قابلمه اضافه می‌کنیم.
برنج‌ها را در قابلمه می‌ریزیم و سپس صبر می‌کنیم تا به جوش بیاد.
وقتی برنج در حال جوش است، رشته‌ها را باید تفت بدهیم. برای اینکار، رشته‌ها را از وسط نصف می‌کنیم و داخل ماهیتابه‌ای کمی روغن می‌ریزیم و آن‌ها را تفت می‌دهیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/1375863/رشته-پلو-با-گوشت-قلقلی-برای-سحری-امشب
بستن   چاپ