آریا بانو - آخرین خبر / مرحله ی اول:
خمیرهزارلارو قبل از اینکه میخواین
بپزین قبلش باید 1
ساعت از فریزر خارجش کرده باشین و بعد پهن میکنین و باطرح های که
دوست داریم جداش میکنیم. با حرارت 165 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه باید تا زمانی که بالا و پایین خمیر طلایی بشه.
مرحله ی دوم:
یه پاکت و نصف خامه صبحانه
بازار
![]()
یک بسته کرم کارامل ( میتونین کمش کنین)
پنیر خامه ای 50گرم
نصف قوطی شیرعسلی
یک پاکت پودرخامه
و مارمالاد توت فرنگی
طبقه طبقه تا ظرفتون پربشه
روشو میتونین از نصف خامه صبحانه و نصف
شکلات سکه ی بصورت بنماری استفاده کنین
نوش جونتون
http://www.banounews.ir/fa/News/1375674/طرز-تهیه-یک-رسپی-خوشمزه-و-ساده-که-عاشقش-می-شوید