آریا بانو
امباپه: الخلیفی را ببینم‌ با او دست می‌دهم!
سه شنبه 28 اسفند 1403 - 12:06:24
آریا بانو - تسنیم/ ستاره تیم فوتبال رئال مادرید می‌گوید با وجود جدایی جنجالی‌اش از پاری‌سن‌ژرمن و اختلافاتی که برای مطالبه حقوقش با آن پیدا کرد؛ با رئیس قطری این باشگاه مشکلی ندارد.
 با تعطیلی بازی‌های باشگاهی برای برگزاری مسابقات ملی، بسیاری از بازیکنان خود را به اردوی‌های ملی معرفی کرده‌اند. کیلیان امباپه هم بعد از درخشش اخیرش مطابق انتظار به اردوی تیم ملی فرانسه دعوت شده و در این بین فرصتی هم پیدا کرده که با یکی از رسانه‌های معروف کشورش، نشریه پاریزین گفت‌وگو کند. امباپه در بخشی از این مصاحبه درباره احتمال روبه‌رو شدن با تیم سابقش پاری‌سن‌ژرمن در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا) و ماجراهای مربوط به جدایی‌اش از این تیم در تابستان سال 2024 صحبت کرد.
امباپه درباره امکان روبه‌رو شدن رئال مادرید با PSG در لیگ قهرمانان (در صورت پیروزی رئال مقابل آرسنال و برتری PSG برابر استون‌ویلا در مرحله یک چهارم نهایی) گفت: فکر کردن به چنین سناریویی بدترین اشتباه ممکن است. سال گذشته همه درباره فینال احتمالی پاری‌سن‌ژرمن و رئال مادرید صحبت می‌کردند و آخر سر هم ما به فینال نرسیدیم. به همین دلیل فقط به بازی‌ با آرسنال فکر می‌کنیم که حریف بعدی‌مان در یک چهارم نهایی است. در تمام رقابت‌ها حضور و شانس داریم که فصل را با یک موفقیت بزرگ به پایان برسانیم؛ پس باید روی کار و اهداف پیش رو تمرکز کنیم. مردم آزاد هستند در مورد هر چیزی که می‌خواهند صحبت یا فرضیه‌سازی کنند اما ما برای توجه کردن به چنین مسائلی وقت نداریم
این مهاجم فرانسوی درباره رابطه‌اش با پاریسی به خصوص رئیس باشگاه ناصر الخلیفی که در فرایند جدایی‌اش از PSG یک جنگ روانی تمام عیار با او داشت هم گفت: اگر الخلیفی را ببینم با او احوالپرسی می‌کنم؟ البته! من 7 سال در پاری‌سن‌ژرمن بازی و در آنجا لحظاتی فوق‌العاده را تجربه کردم. از آن آدم‌هایی نیستم که فقط روی بدی‌ها تمرکز می‌کنند و قدردان تمام محبت‌هایی که دیگران در حقم داشته‌اند هستم؛ چه از نظر حرفه‌ای چه از نظر شخصی. بنابراین اگر الخلیفی را ببینم قطعآً دستش را خواهم فشرد و فکر نمی‌کنم که او به جای دراز کردن دستش بخواهد کف دست من تف بیندازد.
یکی از موضوعات اصلی اختلاف الخلیفی و امباپه، شکایت بازیکن فرانسوی برای وصول طلب 55 میلیون یورویی‌اش از پاری‌سن‌ژرمن بود. این رقمی بود که رئیس قطری باشگاه سه سال قبل همزمان با آخرین تمدید قرارداد امباپه به عنوان پاداش وفاداری به او وعده داد اما از آنجایی که بازیکن حاضر نشد بند اختیاری تمدید قراردادش برای سال سوم را فعال کند، از پرداخت آن خودداری کرد. امباپه در این خصوص هم تأکید کرد: این موضوع توسط وکلای من در حال پیگیری است و فکر می‌کنم که به زودی حل شود. از این رو من درباره آن نگران نیستم.
آینده کادر فنی تیم ملی فرانسه و احتمال روی کار آمدن زین‌الدین زیدان به جای دیدیه دشان به عنوان سرمربی خروس‌ها نیز موضوع دیگری بود که امباپه درباره‌اش صحبت کرد و گفت: نمی‌دانم چه کسی جانشین دشان خواهد شد. در مورد این موضوع هم حرفی نمی‌زنم چون در حیطه وظایف من نیست. فدراسیون رئیس دارد و اوست که تصمیم می‌گیرد چه کسی را استخدام کند. همه درباره زیدان حرف می‌زنند و ما هم نمی‌توانیم وانمود کنیم که در غار زندگی می‌کنیم و از هیچ چیزی خبر نداریم اما من به شخصه نمی‌خواهم درباره این موضوع صحبت کنم.
بازار
ستاره پیشین موناکو درباره نامزدهای احتمالی کسب توپ طلای 2025 که هموطنش در پاری‌سن‌ژرمن، عثمان دمبله هم به عنوان یکی از گزینه‌های احتمالی آن خواهد بود نیز عنوان کرد: از الان نمی‌توان گفت که چه کسی توپ طلا را خواهد برد اما روی اسم هیچ بازیکن هم نمی‌توان خط کشید. برای هر بازیکنی می‌توان شانس قائل بود حتی یک دروازه‌بان. پارسال هم همه فکر می‌کردند که وینیسیوس برنده خواهد شد اما آخر سر رودری توپ طلا را برد. اگر سه ماه قبل از آن به شما می‌گفتم که چنین اتفاقی خواهد افتاد حتما می‌گفتید؛ «از چه چیزی حرف می‌زنی؟»
امباپه در پایان در پاسخ به این سؤال که آیا او تا به حال به بازنشستگی در رده ملی فکر کرده است، گفت: خیر. من فقط به جام جهانی 2026 فکر می‌کنم و می‌خواهم در آن قهرمان شوم. همیشه گفتم که هدفم بردن یک جام جهانی دیگر است و به سایر چیزها فکر نمی‌کنم. تمام فکر و ذهن من معطوف جام جهانی 2026 است.

http://www.banounews.ir/fa/News/1375608/امباپه--الخلیفی-را-ببینم‌-با-او-دست-می‌دهم!
بستن   چاپ