آریا بانو - آخرین خبر /مواد لازم:
تخم مرغ :4 عدد
آرد :250 گرم
شکر: 200 گرم
شیر ولرم :135 گرم
نسکافه گُلد: 2 قاشق غذاخوری
بازار
روغن :150 گرم
بیکینگ پودر :2 قاشق چایخور
وانیل:1/2 ق چ
مواد لازم برای سس نسکافه:
شیر: 1 و نیم لیوان
شکر: نصف پیمانه
نسکافه گلد: 1 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
نکات:
اگر از نسکافه گلد استفاده کنین در نهایت
عطر و طعم
کیک خیلی بهتر میشه.
دمای فر برقی 155 درجه و فر گازی 170 درجه به مدت 45-50 دقیقه.
شیر خیلی داغ نباشه یکم ولرم باشه کافیه.
اگر سس نسکافتون خیلی غلیظ شد میتونین یکم
شیر بهش اضافه کنین تا رقیق شه و راحت تر روی
کیک بریزین.