آریا بانو
مهندس اوحدی:
از همه پژوهشگران درخواست دارم به بنیاد شهید کمک کنند/برنامه‌ریزی‌ها در بنیاد شهید باید بر اساس پژوهش باشد
دوشنبه 27 اسفند 1403 - 09:00:05
آریا بانو - مهندس اوحدی در نشست تخصصی پژوهشگران عرصه ایثار و شهادت گفت: از همه پژوهشگران درخواست دارم به بنیاد شهید و امور ایثارگران کمک کنند.

به گزارش «ایثار»، مهندس سعید اوحدی، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم، ضمن تبریک میلاد پر خیر و برکت امام حسن مجتبی (ع)، گفت: میلاد امام حسن(ع) در آستانه ورود به شب‌های قدر است و این امر حکمتی الهی است تا با بهره‌گیری از کرامت امام مجتبی (ع) به شب‌های قدر ورود کنیم.
وی افزود: یکی از برکات هفته شهید، تفاهم‌نامه‌ای بود که بین بنیاد شهید و صداوسیما امضا شد این امر می‌تواند زمینه‌ساز اتفاق‌های بزرگ برای سال آینده باشد همچنین قرار است صندوقی راه‌اندازی شود تا از موضوعات پژوهشی حمایت شود. این صندوق مبنایی برای کارهای پژوهشی خواهد بود. 
مهندس اوحدی تصریح کرد: همچنین تفاهم‌نامه‌ای با حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌ جمهور امضا کردیم تا در آن به نخبه‌های جامعه ایثارگری توجه شود. جامعه ایثارگری در شرایط سخت‌تری به درجه نخبگی رسیدند و این امر می‌تواند ارزش کارهای آن‌ها را دوچندان کند. 
وی با بیان اینکه ما نیاز به آسیب‌شناسی در امر پژوهش داریم، گفت: در حوزه صنعت اگر پژوهش‌های مناسبی صورت گرفته بود گره‌های اقتصادی موجود وجود نداشت این کم‌کاری‌ها در حالی است که در آموزه‌های دینی روی امر پژوهش تأکید فراوان صورت گرفته است. امام حسین (ع) می‌فرماید ورود به بطن موضوعات علمی و عقلی موجب شکوفایی و برنامه‌ریزی می‌شود. 
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: سال 1440 جمعیت ایران به 45 میلیون نفر خواهد رسید! این هشداری بسیار جدی است زیرا نشان می‌دهد در امر فرزندآوری موفق نبوده‌ایم در چنین شرایطی پژوهش است که می‌تواند راهکاری مناسب برای رهایی از وضعیت موجود فراهم آورد درباره اهمیت پژوهش به حدیثی دیگر از حضرت علی (ع) اشاره می‌کنم. ایشان می‌فرمایند؛ هر تلاشی اگر مبنایش پژوهش نبود به نتیجه نمی‌رسید. 
وی با اشاره به اینکه از دل پژوهش به برنامه‌ریزی و شناخت خواهیم رسید، اظهار کرد: اگر پژوهش وجود نداشته باشد بسیاری از کارها و برنامه‌ریزی‌ها مانایی نخواهد داشت. بنیاد شهید همیشه تلاش کرده در امر پژوهش نهایت تلاش خود را کند ما برای اولین بار به صورت برخط شرایطی فراهم آوردیم تا 65هزار نفر از خانواده شهدا با رئیس‌جمهور دیدار داشته باشند. 
مهندس اوحدی با بیان اینکه پیرامون مدافعان حرم باید پژوهش صورت گیرد، گفت: نسبت به مدافعان حرم، پژوهش‌های لازم صورت گیرد تا مردم بدانند با عوض شدن نظام سیاسی هیچ چیز از ارزش‌های شهدای مدافع حرم کم نشده است. 
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه در آستانه شب‌های قدر باید به موضوعات علمی توجه ویژه شود، بیان کرد: در شب‌های قدر تنها گریه کردن ثواب ندارد بلکه کسب علم نیز در این شب‌ها بسیار ارزشمند است. این امر نشان از اهمیت پژوهش و علم در اسلام دارد در این راستا برنامه‌ریزی‌ها در بنیاد شهید باید بر پایه پژوهش شکل گیرد تا تصمیمات گرفته‌شده بدون هدف نباشد. 
معاون رییس‌جمهور با تأکید بر اینکه هر توسعه‌ای بر پایه پژوهش شکل می‌گیرد، گفت: از همه پژوهشگران درخواست دارم به بنیاد شهید کمک کنند البته بنیاد شهید نیز تصمیم دارد در برج فناوری که به زودی شروع به کار می‌کند اتاقی به عنوان دفتر پژوهش راه‌اندازی کند. 
وی در خاتمه سخنانش گفت: در دوران کرونا ایران از موفق‌ترین کشورهایی بود که با این بیماری مقابله کرد زیرا به شهدای کرونا نگاهی ارزشمند شده بود. در دوران کرونا هم شهدای بسیاری داشتیم و یکی از آنها شهید مهدی وریجی است که خود فرزند شهید دفاع مقدس بوده است.
انتهای پیام/

http://www.banounews.ir/fa/News/1375020/از-همه-پژوهشگران-درخواست-دارم-به-بنیاد-شهید-کمک-کنند-برنامه‌ریزی‌ها-در-بنیاد-شهید-باید-بر-اساس-پژوهش-باشد
بستن   چاپ