آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم:
ابتدا
برنج و چند
ساعت خیس کنید و بعد سس و آماده کنید که از ترکیب گوجه و سیر و فلفل دلمه سبز هستش خوب که میکس شد داخل ماهیتابه رب و تفت بدید خامیش که رفت پوره گوجه رو به همراه کمی نمک اضافه کنید و بزارید بجوشه تا غلیظ بشه حالا گوشت چرخ کرده که ترجیحا خیلی چرب نباشه مثل گوشتی که من استفاده کردم با
پیاز و سیر و فلفل سبز و
نمک و فلفل و زرد چوبه خوب ورز بدید داخل ماهیتابه پهن کنید و دو طرفش و بپزید آب و روغنی که گوشت پس میده بزارید کنار برای پلو حالا
برنج و آبکش کنید و داخل قابلمه
روغن و زعفران و نان لواش و بعد لایه لایه از
برنج و زعفران و سس گوجه و گوشت و
روغن گوشت بریزید و روی شعله پخش کن دم بزارید بعد از 45 دقیقه این پلو بینظیر آماده نوش جان کردن هستش
مقدار مواد و چشمی ریختم و برای پنج نفر این مقدار هستش
بازار
![]()