آریا بانو
خاگینه مغزدار یه دسر محبوب تبریزی
شنبه 25 اسفند 1403 - 19:43:31
آریا بانو - آخرین خبر /تخم مرغ 4عدد
ماست شیرین 4قاشق غ
آرد 6قاشق غ 
بکینک پودر 2قاشق مرباخورى
وانیل وهل هر کدام یک قاشق چایخوری
زعفران 2قاشق غ
بازار
مواد میانى:
گردو
دارچین، پودر گل محمدى،پودر هل
شهد:
شکریک لیوان
اب نصف لیوان
گلاب دو قاشق
زعفران یک قاشق
عرق یا پودر هل
برای درست کردن شهد خاگینه آب و شکر رو روى حرارت بذارید شکر که حل شد زعفران و گلاب و پودر هل را اضافه کنید و از روى حرارت بردارید.
حتما شهد خنک را روى خاگینه داغ بریزید.
روغن زیاد نریزید تا خوب پف کنه.
حرارت کم باشه.

http://www.banounews.ir/fa/News/1374211/خاگینه-مغزدار-یه-دسر-محبوب-تبریزی
بستن   چاپ