آریا بانو - آخرین خبر /مواد لازم:
ساق مرغ بدون استخوون 6عدد
یک عدد
پیاز بزرگ
نصف یک عدد فلفل دلمه ای سبز و نصف یک عدد قرمز یا نارنجی
1/2پیمانه جعفری خورد شده
1/2پیمانه آرد سوخاری
بازار
![]()
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم
زعفران دمکرده غلیظ
کره 20گرم
روغن مایع برای سرخ کردن
اول ساق مرغ بدون استخوون با
پیاز داخل غذاساز بریز و چند پالس بزن
بعد فلفل دلمه ای رو اضافه کن باز چند پالس بزن
بعد هم بریز تو یه ظرف بهش جعفری خورد شده و آرد سوخاری و ادویه ها رو اضافه کن
خوب ورز بده یک
ساعت بذار داخل یخچال استراحت کنه
بعد هم تو تابه مورد نظر پهنش کن تقسیم بندی کن (طبق ویدئو)با لیسک یا هر وسیله دیگه و بهش شکل بده.
بعد هم بذار روی شعله ملایم و
روغن بریز بعد هم زعفرون و کره عطرش رو عالی میکنه.
چهار طرفش رو کاملا سرخ کن و تمام