آریا بانو - آخرین خبر /مواد لازم:
✔️ برای سس بشامل:
\t•\tقارچ ورقهای: 5 عدد
\t•\tقارچ نگینی: 2 عدد (برای غلظت سس، جایگزین آرد)
\t•\tشیر: 1/4 پیمانه
بازار
![]()
\t•\tپنیر ورقهای لازانیا: 3 عدد
\t•\tادویه لازانیا: 1 قاشق چایخوری
✔️ برای سس گوشتی:
\t•\tپیاز نگینی: 1 عدد متوسط
\t•\tگوشت چرخکرده: 300 گرم
\t•\tچاشنی بندری آلس پایس: 1 قاشق غذاخوری
آب جوش: 1 پیمانه
✔️ سایر مواد:
tورقههای لازانیا: 5 عدد (طبق دستور بسته پخته بشه)
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. درست کردن سس بشامل:
قارچهای ورقهای رو توی کره یه تفت کوچیک بدید.
قارچ نگینی رو اضافه کنید و یه کم دیگه تفت بدید.
شیر رو بریزید و هم بزنید.
پنیر ورقهای رو بندازید توی سس تا آب بشه و یه قوام کرمی بگیره.
ادویه لازانیا رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
2. آماده کردن سس گوشتی:
پیاز رو توی کمی
روغن تفت بدید تا سبک بشه.
گوشت چرخکرده رو اضافه کنید و با حرارت متوسط سرخ کنید.
چاشنی بندری آلس پایس رو بریزید و مخلوط کنید.
آب جوش رو اضافه کنید، در تابه رو بذارید و 30 دقیقه با حرارت کم بذارید بپزه و جا بیفته.
3. آماده کردن ورقههای لازانیا:
ورقههای لازانیا رو طبق دستور بسته بپزید.
بعد از پخت روی یه سینی یا پارچه پهن کنید که بهم نچسبن.
4. رول کردن لازانیا:
روی هر ورقه لازانیا یه لایه سس بشامل بزنید.
بعد یه مقدار سس گوشتی روش پخش کنید.
کمی پنیر پیتزا اضافه کنید.
آروم رول کنید و توی تابه بچینید.
5. پخت داخل تابه:
بعد از چیدن رولها توی تابه، روشون پنیر پیتزا بریزید.
یه کم
شیر هم توی تابه بریزید که رولها نرم و خوشمزهتر بشن.
\tدرب تابه رو بذارید و با حرارت کم 30 دقیقه زمان بدید تا پنیر آب بشه
در آخر میتونید روش یه کم پاپریکا بپاشید که خوشطعمتر بشه.
http://www.banounews.ir/fa/News/1372753/لازانیا-رولی-تو-تابه-برای-وقتی-که-دلت-یک-لازانیای-خوب-میخواد