آریا بانو
فوت و فن های پخت دامپیلینگ گوشت که باید بدانید
سه شنبه 21 اسفند 1403 - 14:32:36
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
آرد 800 گرم
نمک 1 قاشق چایخوری
کره 200 گرم
ماست 500 میلی لیتر
بکینگ پودر 1 ق چ 
بازار
سیب زمینی 2 عدد
پیاز 1 عدد
گوشت چرخ کرده 300 گرم
نمک و فلفل سیاه
تخم‌مرغ 
پنیر موزارلا 
 داخل فر از قبل گرم شده دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 30 دقیقه
حتما چک کنید دمای فر ها باهم فرق داره 

http://www.banounews.ir/fa/News/1371848/فوت-و-فن-های-پخت-دامپیلینگ-گوشت-که-باید-بدانید
بستن   چاپ