آریا بانو
«لگیمات» شیرینی خوشمزه ماه رمضانی
دوشنبه 20 اسفند 1403 - 22:17:58
آریا بانو - آخرین خبر / لگیمات🥯
- استفاده از مخمر تازه 
- استراحت خمیر شیرینی 
- اضافه کردن شربت ولرم 
- قرار دادن شیرینی به مدت کم داخل شهد
- نگهداری شیرینی در ظرف در بسته و درجای خنک 
بازار
♦️مواد لازم خمیر شیرینی :
360 گرم آب (1 و 1/2 پیمانه + 1 ق س)
15 گرم مخمر خشک (1 ق س)
15 گرم شکر (1 ق س)
400 گرم آرد (3 پیمانه +2 ق س)
30 گرم نشاسته ذرت (2 ق س)
15 گرم شیرخشک قنادی(2 ق س)
1 ق چ وانیل 
30 گرم روغن مایع (3 ق س)
همه مواد رو با هم مخلوط کنید و 10 دقیقه ورز دهید و سپس در جای گرم 1 تا 2 ساعت استراحت بدید.
بعد از استراحت، مجدد خمیر رو زیر و رو کنید و داخل قیف بریزید و در روغن داغ با شعله ملایم سرخ کنید تا طلایی شود و در شهد ولرم بریزید بعد از 2-3 دقیقه خارج کنید و در توری بریزید تا شهد اضافه خارج بشه و سپس سرو کنید.
مواد لازم برای شربت 🍯
500 گرم شکر 
500 گرم آب 
5 دانه هل 
دو عدد گل سرخ
1 ق چ لیمو ترش 
1 ق چ زعفران دم کرده 
1/4 پیمانه عسل یا گلوکز 
همه رو با هم مخلوط کنید اجازه بدید 10 دقیقه بجوشه و سپس بزارید تا ولرم بشه و شیرینها رو بهش اضافه کنید .

http://www.banounews.ir/fa/News/1371484/«لگیمات»-شیرینی-خوشمزه-ماه-رمضانی
بستن   چاپ