آریا بانو - آخرین خبر / لگیمات🥯
- استفاده از مخمر تازه
- استراحت خمیر شیرینی
- اضافه کردن
شربت ولرم
- قرار دادن
شیرینی به مدت کم داخل شهد
- نگهداری
شیرینی در ظرف در بسته و درجای خنک
بازار
![]()
♦️مواد لازم خمیر
شیرینی :
360 گرم آب (1 و 1/2 پیمانه + 1 ق س)
15 گرم مخمر خشک (1 ق س)
15 گرم شکر (1 ق س)
400 گرم آرد (3 پیمانه +2 ق س)
30 گرم نشاسته ذرت (2 ق س)
15 گرم شیرخشک قنادی(2 ق س)
1 ق چ وانیل
30 گرم
روغن مایع (3 ق س)
همه مواد رو با هم مخلوط کنید و 10 دقیقه ورز دهید و سپس در جای گرم 1 تا 2
ساعت استراحت بدید.
بعد از استراحت، مجدد خمیر رو زیر و رو کنید و داخل قیف بریزید و در
روغن داغ با شعله ملایم سرخ کنید تا طلایی شود و در شهد ولرم بریزید بعد از 2-3 دقیقه خارج کنید و در توری بریزید تا شهد اضافه خارج بشه و سپس سرو کنید.
مواد لازم برای
شربت 🍯
500 گرم شکر
500 گرم آب
5 دانه هل
دو عدد گل سرخ
1 ق چ لیمو ترش
1 ق چ زعفران دم کرده
1/4 پیمانه عسل یا گلوکز
همه رو با هم مخلوط کنید اجازه بدید 10 دقیقه بجوشه و سپس بزارید تا ولرم بشه و شیرینها رو بهش اضافه کنید .