آریا بانو
ژله نارنگی یک دسر راحت و فوق و العاده خوشمزه بدون ژلاتین
دوشنبه 20 اسفند 1403 - 19:50:05
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
300 میلی لیتر آب نارنگی
3 قاشق غذاخوری شکر 
نشاسته ذرت 30 گرم
پودر نارگیل برای دیزاین 
بازار
مواد رو اول بصورت سرد مخلوط کنید سپس روی حرارت ملایم قرار بدید مدام هم بزنید تا غلیظ شود در حدی که به راحتی از قاشق نریزد 
بعد توی قالب بریزید چه در محیط بیرون چه در یخچال به مدت 2 ساعت قرار بدید تا سفت شود.
اگر نشاسته ذرت دوست ندارید می تونید به جاش 5 گرم ژلاتین استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/1371414/ژله-نارنگی-یک-دسر-راحت-و-فوق-و-العاده-خوشمزه-بدون-ژلاتین
بستن   چاپ