آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم:
اسفناج:200 گرم
مرغ:نصف سینه
پنیرخامه ای:دوقاشق
خمیریوفکا
پنیرورقه ای
بازار
![]()
ادویه:نمک،پودرسیر،فلفل سیاه،پاپریکا،زردچوبه
تخم مرغ:یک عدد
کنجد
نکات:
اسفناج رو خوب بپزید و با سینه مرغ پخته شده،پنیرخامه ای و ادویه ها خوب مخلوط کنید
سطح خمیریوفکا رو با آب ولرم خوب نم دار کنید تا موقع رول کردن نشکنه
روش پنیرورقه ای و مواد مرغ و اسفناج رو بزارید و رول کنید
رومالِ تخم مرغ بزنید و کنجد بپاشید
20 دقیقه با دمای 180 بزارید توی فر تا طلایی بشه
http://www.banounews.ir/fa/News/1371378/«بورک-مرغ-و-اسفناج»-سالم-و-مقوی-برای-وعده-افطار