آریا بانو
«بورک مرغ و اسفناج» سالم و مقوی برای وعده افطار
دوشنبه 20 اسفند 1403 - 18:42:07
آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم:
اسفناج:200 گرم 
مرغ:نصف سینه 
پنیرخامه ای:دوقاشق
خمیریوفکا 
پنیرورقه ای
بازار
ادویه:نمک،پودرسیر،فلفل سیاه،پاپریکا،زردچوبه 
تخم مرغ:یک عدد 
کنجد 
نکات:
اسفناج رو خوب بپزید و با سینه مرغ پخته شده،پنیرخامه ای و ادویه ها خوب مخلوط کنید 
سطح خمیریوفکا رو با آب ولرم خوب نم دار کنید تا موقع رول کردن نشکنه
روش پنیرورقه ای و مواد مرغ و اسفناج رو بزارید و رول کنید 
رومالِ تخم مرغ بزنید و کنجد بپاشید
20 دقیقه با دمای 180 بزارید توی فر تا طلایی بشه 

http://www.banounews.ir/fa/News/1371378/«بورک-مرغ-و-اسفناج»-سالم-و-مقوی-برای-وعده-افطار
بستن   چاپ