آریا بانو
باقالی داغ تو این روزهای زمستونی می چسبه
دوشنبه 20 اسفند 1403 - 12:30:24
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
باقالی نیم کیلو 
آب انقدری باشه که 4 تا بند انگشت از باقالی بیشتر باشه 
نمک 2 قاشق چای خوری 
گلپر ‌‌و فلفل سیاه و لیمو فلفلی هر کدوم نصف قاشق چای خوری 
بازار
نوع باقالی ها متفاوت ولی معمولا باید 12 ساعت خیس کنید و 4 ساعت بپزین

http://www.banounews.ir/fa/News/1371137/باقالی-داغ-تو-این-روزهای-زمستونی-می-چسبه
بستن   چاپ