آریا بانو
با پیتزا تابه ای دردسرِ درست کردن خمیر هم نداری
يکشنبه 19 اسفند 1403 - 14:15:46
آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم:
نان لواش: یک عدد 
تخم مرغ:سه عدد 
پنیرپیتزا 
سس کچاپ 
قارچ:3 عدد
بازار
سوسیس یا گوشت یا مرغ به دلخواه 
فلفل دلمه 
شیر:یک استکان 
ادویه:نمک،پاپریکا،آویشن 
نان لواش رو رول کنید و با قیچی به تیکه های کوچیک برش بدید
توی یک ظرف،تخم مرغ ،شیر و ادویه ها رو مخلوط کنید و‌نون رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
توی یه تابه نچسب کمی روغن بریزید و مواد رو داخلش بریزید ‌کاملا صاف کنید و روی شعله ملایم بزارید تا کامل بپزه و حتما در تابه رو بزارید…یک طرفش که طلایی شد برگردونید و روش سس کچاپ بزنید و به ترتیب پنیر ،سوسیس.دوباره پنیر و درنهایت قارچ و فلفل دلمه ای رو بچینید و دوباره بزارید روی حرارت خیلی ملایم تا مواد بپزه و پنیر هم آب بشه 
توی همه ی مراحل در تابه رو حتما بزارید و نکته خیلی مهم اینکه برش سوسیس ،قارچ و فلفل دلمه خیلی نازک باشه تا بپزه

http://www.banounews.ir/fa/News/1370608/با-پیتزا-تابه-ای-دردسرِ-درست-کردن-خمیر-هم-نداری
بستن   چاپ