آریا بانو
طرز تهیه اسپاگتی تاکو، ترکیبی خوشمزه و خلاقانه
يکشنبه 19 اسفند 1403 - 08:29:16
آریا بانو - نحوه درست کردن اسپاگتی تاکو
در این مقاله از بیتوته ، با طرز تهیه اسپاگتی تاکو این ترکیب خوشمزه آشنا می شوید. اسپاگتی تاکو ترکیبی خوشمزه و خلاقانه از طعم های پرادویه تاکو و بافت نرم اسپاگتی است که به راحتی در یک قابلمه آماده می شود. این غذای جذاب گزینه ای ایده آل برای یک وعده سریع، متنوع و پر از رنگ و طعم است.
طرز تهیه اسپاگتی تاکو
این دستور اسپاگتی تاکو بسیار آسان است و فقط در یک قابلمه آماده می شود!
چرا بین تاکو و اسپاگتی یکی را انتخاب کنید وقتی می توانید هر دو را داشته باشید؟
گوشت چرخ کرده تاکو با فلفل دلمه ای و اسپاگتی در یک سس پرادویه، همگی در یک قابلمه پخته می شوند!
این غذا را به سبک کاسرول سرو کنید و کنار آن زیتون سیاه خردشده، پنیر رنده شده اضافه، پیازچه خردشده، فلفل سبز و کمی خامه ترش یا سالسا قرار دهید!
یک غذای آسان در یک قابلمه
این دستور به یک قابلمه نیاز دارد، بنابراین شست وشو و زحمت کمتری دارد.
بسیار انعطاف پذیر است – می توانید سبزیجات، ترکیبات و رویه های دلخواه خود را اضافه کنید.
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده کم چرب  450 گرم
پیاز زرد کوچک خردشده 1 عدد
ادویه تاکو28 گرم (1 بسته یا 2 قاشق غذاخوری ادویه تاکوی خانگی)
آب مرغ، آب گوشت یا آب ساده2 و نیم پیمانه
شیر1 پیمانه
سالسا (هر نوعی که دوست دارید، بیشتر در صورت تمایل)1 پیمانه
فلفل دلمه ای سبز کوچک خردشده1 عدد
اسپاگتی225 گرم
پنیر مخلوط مکزیکی رنده شده1 پیمانه
رویه ها به دلخواهبه مقدار لازم

طرز تهیه اسپاگتی تاکو :
ابتدا مواد لازم را آماده کنید.

آریا بانو

در یک تابه 30 سانتی متری، گوشت چرخ کرده و پیاز را روی حرارت متوسط به بالا بپزید تا دیگر صورتی نباشد و با قاشق خرد کنید. چربی اضافی را خارج کنید. ادویه تاکو را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بپزید.
آب مرغ، شیر، سالسا و فلفل دلمه ای را اضافه کنید.
مخلوط را به جوش آورده، اسپاگتی را اضافه کنید و درب آن را بگذارید. حرارت را به متوسط پایین کاهش دهید و بگذارید با درب بسته برای 12-15 دقیقه بجوشد، گاهی هم بزنید تا اسپاگتی نرم شود.
از روی حرارت بردارید و درب آن را برداشته و برای 5 دقیقه استراحت دهید.
پنیر را اضافه کرده و هم بزنید تا ذوب شود. مزه کنید و در صورت نیاز نمک، فلفل یا سالسا اضافه کنید.

آریا بانو

نکات
• قبل از افزودن پنیر، غذا را از روی حرارت بردارید.
• سس با استراحت غلیظ تر می شود.
• به جای سالسا می توانید از یک قوطی گوجه فرنگی (بدون آب) استفاده کنید.
• باقی مانده ها را تا 4 روز در یخچال نگه دارید.

آریا بانو

ایده هایی برای رویه :
خامه ای: گواکامولی، خامه ترش، پنیر چدار رنده شده اضافه
افزایش طعم: زیتون سیاه خردشده، پیازچه خردشده
تند: سالسا، سس تند، سالسا ورده، هالاپینو خردشده
تازه: گوجه فرنگی تازه، گشنیز تازه
نگهداری باقیمانده ها :
باقی مانده اسپاگتی تاکو را در یک ظرف دربسته در یخچال تا 4 روز نگهداری کنید و در صورت نیاز روی اجاق گاز یا در مایکروویو با کمی شیر گرم کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

http://www.banounews.ir/fa/News/1370412/طرز-تهیه-اسپاگتی-تاکو،-ترکیبی-خوشمزه-و-خلاقانه
بستن   چاپ