آریا بانو - نحوه درست کردن اسپاگتی تاکو
در این مقاله از بیتوته ، با طرز تهیه اسپاگتی تاکو این ترکیب خوشمزه آشنا می شوید. اسپاگتی تاکو ترکیبی خوشمزه و خلاقانه از طعم های پرادویه تاکو و بافت نرم اسپاگتی است که به راحتی در یک قابلمه آماده می شود. این غذای جذاب گزینه ای ایده آل برای یک وعده سریع، متنوع و پر از رنگ و طعم است.
طرز تهیه اسپاگتی تاکو
این دستور اسپاگتی تاکو بسیار آسان است و فقط در یک قابلمه آماده می شود!
چرا بین تاکو و اسپاگتی یکی را انتخاب کنید وقتی می توانید هر دو را داشته باشید؟
گوشت چرخ کرده تاکو با فلفل دلمه ای و اسپاگتی در یک سس پرادویه، همگی در یک قابلمه پخته می شوند!
این غذا را به سبک کاسرول سرو کنید و کنار آن زیتون سیاه خردشده، پنیر رنده شده اضافه، پیازچه خردشده، فلفل سبز و کمی خامه ترش یا سالسا قرار دهید!
یک غذای آسان در یک قابلمه
این دستور به یک قابلمه نیاز دارد، بنابراین شست وشو و زحمت کمتری دارد.
بسیار انعطاف پذیر است – می توانید سبزیجات، ترکیبات و رویه های دلخواه خود را اضافه کنید.
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده کم چرب | 450 گرم |
پیاز زرد کوچک خردشده | 1 عدد |
ادویه تاکو | 28 گرم (1 بسته یا 2 قاشق غذاخوری ادویه تاکوی خانگی) |
آب مرغ، آب گوشت یا آب ساده | 2 و نیم پیمانه |
شیر | 1 پیمانه |
سالسا (هر نوعی که دوست دارید، بیشتر در صورت تمایل) | 1 پیمانه |
فلفل دلمه ای سبز کوچک خردشده | 1 عدد |
اسپاگتی | 225 گرم |
پنیر مخلوط مکزیکی رنده شده | 1 پیمانه |
رویه ها به دلخواه | به مقدار لازم |
طرز تهیه اسپاگتی تاکو :
ابتدا مواد لازم را آماده کنید.

در یک تابه 30 سانتی متری، گوشت چرخ کرده و
پیاز را روی حرارت متوسط به بالا بپزید تا دیگر
صورتی نباشد و با قاشق خرد کنید. چربی اضافی را خارج کنید. ادویه تاکو را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بپزید.
آب مرغ، شیر، سالسا و فلفل دلمه ای را اضافه کنید.
مخلوط را به جوش آورده، اسپاگتی را اضافه کنید و درب آن را بگذارید. حرارت را به متوسط پایین کاهش دهید و بگذارید با درب بسته برای 12-15 دقیقه بجوشد، گاهی هم بزنید تا اسپاگتی نرم شود.
از روی حرارت بردارید و درب آن را برداشته و برای 5 دقیقه استراحت دهید.
پنیر را اضافه کرده و هم بزنید تا ذوب شود. مزه کنید و در صورت نیاز نمک، فلفل یا سالسا اضافه کنید.

نکات
• قبل از افزودن پنیر، غذا را از روی حرارت بردارید.
• سس با استراحت غلیظ تر می شود.
• به جای سالسا می توانید از یک قوطی گوجه فرنگی (بدون آب) استفاده کنید.
• باقی مانده ها را تا 4 روز در یخچال نگه دارید.

ایده هایی برای رویه :
خامه ای: گواکامولی، خامه ترش، پنیر چدار رنده شده اضافه
افزایش طعم: زیتون سیاه خردشده، پیازچه خردشده
تند: سالسا، سس تند، سالسا ورده، هالاپینو خردشده
تازه: گوجه فرنگی تازه، گشنیز تازه
نگهداری باقیمانده ها :
باقی مانده اسپاگتی تاکو را در یک ظرف دربسته در یخچال تا 4 روز نگهداری کنید و در صورت نیاز روی اجاق گاز یا در مایکروویو با کمی
شیر گرم کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
http://www.banounews.ir/fa/News/1370412/طرز-تهیه-اسپاگتی-تاکو،-ترکیبی-خوشمزه-و-خلاقانه