آریا بانو
ته چین مرغ با ته دیگِ بادمجون
شنبه 18 اسفند 1403 - 20:29:16
آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم برای 3 نفر:
برنج:دو پیمانه 
سینه مرغ:نصفِ سینه 
پیاز:یک عدد بزرگ 
ماست چکیده یا همزده:یک لیوان 
زرده تخم مرغ :یک عدد 
بازار
بادمجان:یک عدد بزرگ 
زعفران 
ادویه:نمک،فلفل سیاه ،پاپریکا ،زردچوبه ،پودر سیر 
زرشک 
روغن مایع 
نکات:
برنج رو از چند ساعت قبل با نمک خیس کنید 
بادمجون هارو حلقه ای برش بدید و روش نمک بپاشید و بزارید نیم ساعت بمونه و بعد توی روغن سرخ کنید 
پیاز رو خلالی کنید و با مرغ پخته و ادویه و زرشک مخلوط کنید 
برنج رو ابکش کنید و کمی زنده تر بردارید 
برنج،ماست،زعفران و زرده تخم مرغ و کمی روغن رو مخلوط کنید 
ته قابلمه روغن و زعفران بریزید و بادمجونای سرخ شده رو بچینید 
روش نصف برنج رو بریزید و صاف و کمی فشرده کنید 
مواد مرغی رو بریزید و سعی کنید از دیوار های قابلمه فاصله بدید تا نسوزه 
حالا باقی برنج رو بریزید و خوب فشرده کنید 
به مدت 40 دقیقه تا یک ساعت با شعله ملایم بزارید تا دم بکشه و بعد به راحتی برگردونید 

http://www.banounews.ir/fa/News/1370242/ته-چین-مرغ-با-ته-دیگِ-بادمجون
بستن   چاپ