آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم برای 3 نفر:
برنج:دو پیمانه
سینه مرغ:نصفِ سینه
پیاز:یک عدد بزرگ
ماست چکیده یا همزده:یک لیوان
زرده تخم مرغ :یک عدد
بازار
![]()
بادمجان:یک عدد بزرگ
زعفران
ادویه:نمک،فلفل سیاه ،پاپریکا ،زردچوبه ،پودر سیر
زرشک
روغن مایع
نکات:
برنج رو از چند
ساعت قبل با نمک خیس کنید
بادمجون هارو حلقه ای برش بدید و روش نمک بپاشید و بزارید نیم
ساعت بمونه و بعد توی
روغن سرخ کنید
پیاز رو خلالی کنید و با مرغ پخته و ادویه و زرشک مخلوط کنید
برنج رو ابکش کنید و کمی زنده تر بردارید
برنج،ماست،زعفران و زرده تخم مرغ و کمی
روغن رو مخلوط کنید
ته قابلمه
روغن و زعفران بریزید و بادمجونای سرخ شده رو بچینید
روش نصف
برنج رو بریزید و صاف و کمی فشرده کنید
مواد مرغی رو بریزید و سعی کنید از دیوار های قابلمه فاصله بدید تا نسوزه
حالا باقی
برنج رو بریزید و خوب فشرده کنید
به مدت 40 دقیقه تا یک
ساعت با شعله ملایم بزارید تا دم بکشه و بعد به راحتی برگردونید