آریا بانو
بستنی سنتی ایرانی؛ یادآور طعم بهشت
چهارشنبه 15 اسفند 1403 - 23:12:48
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
یه لیتر شیر رو با یه بسته خامه رو با هم مخلوط کنید 
سیصد گرم شکر و با یه قاشق چایخوری وانیل و دو قاشق سر خالی ثعلب رو مخلوط کنید و بعد به شیر اضافه کنید دو قاشق گلاب هم بهش بزنید 
حدود بیست تا سی دقیقه با حرارت کم هم بزنیدمدام تا یکم به غلظت برسه و قُل‌قُل کنه و گلوله نشه 
اگه دیدی بستنی حالت گلوله گلوله شد، میتونی آخرش داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزی و حدود بیست ثانیه هم بزنی تا بافت یکدست و صاف داشته باشه یا با گوشت‌کوب برقی چند ثانیه بزنی.
بازار
بعد تو دوتا ظرف بریز و داخل یکی زعفرون دم کرده بریز و یکی‌ش ساده باشه. بذار داخل فریزر.
یه بسته خامه رو هم داخل یه پلاستیک فریزر بریز و خیلی نازک پهنش کن و اونم داخل فریزر بذار تا یخ بزنه.
هر نیم ساعت یکبار بستنی رو از داخل فریزر دربیار هم بزن و دوباره داخل فریزر بذار. این کار باعث میشه بستنی کش دار بشه و حالت یخ‌زدگی نداشته باشه.

http://www.banounews.ir/fa/News/1368830/بستنی-سنتی-ایرانی؛-یادآور-طعم-بهشت
بستن   چاپ