آریا بانو
سپاهان این زانو را سلامت می‌خواهد
چهارشنبه 15 اسفند 1403 - 22:14:11
آریا بانو - ورزش 3 /با اعلام کارترون محبی مشکلی برای بازی با استقلال خوزستان ندارد اما به نظر می‌رسد که سپاهان روی ستاره‌اش ریسک نخواهد کرد.
محمدمهدی محبی، ستاره تیم فوتبال سپاهان، تمرینات انفرادی‌اش را آغاز کرده است و با اعلام پاتریس کارترون در آخرین تمرین این حضور داشته و مشکلی برای بازی با استقلال خوزستان نخواهد داشت.
محبی با چسب و مراقبت کامل از زانوی مصدومش در تمرینات حضور داشت و کادر پزشکی و فنی با نظارت خاصی عملکرد این بازیکن را زیر نظر گرفته بود و با برنامه تمرینی خاص سعی دارد تا این بازیکن را در بهترین شرایط به ترکیب اضافه کند.
این احتمال وجود دارد که با توجه به نزدیک بودن به تعطیلات نوروز، کارترون از محبی در ترکیب اصلی استفاده نکند تا با استراحت بیشتر و انجام تمرینات با آمادگی بیشتری به ترکیب اضافه شود و روی این ستاره تکنیکی ریسک انجام دهند.
اگر کارترون در بازی امروز از محبی استفاده نکند این ستاره تکنیکی و گلزن که در بازی‌های گذشته پیش از مصدومیت در بهترین فرم قرار داشت می‌تواند تعویض طلایی باشد که ورق را در بازی هفته بیست و دوم به سود تیم خود تغییر دهد.
محبی در این فصل 14 بازی در ترکیب اصلی و 3 بازی جانشین در ترکیب سپاهان قرار گرفته و با این تعداد بازی 4 گل و 4 پاس گل در لیگ بیست و چهارم ثبت کرده و با توجه به فرمی که داشت در ادامه فصل این آمار بهتر خواهد شد.
بازار

http://www.banounews.ir/fa/News/1368821/سپاهان-این-زانو-را-سلامت-می‌خواهد
بستن   چاپ