آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
ران مرغ به مقدار نیاز
1/3 پیمانه روغن2 عدد
پیاز نگینی خورد شده
5 حبه سیر خورد شده
2 ق غ خ کره
زعفران دم شده
بازار
![]()
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، سماق، (ادویه ایتالیایی به دلخواه)
فلفل دلمه رنگی سبز و قرمز از هرکدوم نصف
2 ق غ خ رب گوجه(من ترجیحا به جای یک ق غ خ رب گوجه رب فلفل شیرین استفاده کردم که رنگ و طعم بینظیری به خورشت میده)
طرز تهیه:
توی یه تابه بزرگ روغن، پیاز، سیر، ادویه ها، مرغ، کره و زعفرون رو میریزیم و میذاریم روی حرارت خیلی کم به مدت 1
ساعت بپزه با آبی که
پیاز و مرغ پس میده.
حالا توی یه تابه فلفل دلمه خورد شده رو توی
روغن تفت میدیم و طلایی که شد بهش رب رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم رب رنگ باز کنه و این ترکیب رو اواسط پخت مرغ بهش اضافه میکنیم و درشو میبنیدم اجازه میدیم تا نیم
ساعت الهی 1
ساعت دیگه هم بپزه و خورشت به غلظت مناسب برسه و جا بیفته.
دیگه کنار یه زرشک پلوی خوشمزه سرو میکنیم.
http://www.banounews.ir/fa/News/1368760/زرشک-پلو-با-مرغ؛-محبوب-ترین-غذای-ایرانی-نزد-خارجی-ها