آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم :
تخم مرغ 2 عدد
شکر نصف پیمانه
آرد یک پیمانه
ماست پرچرب ترجیحا همزده یک سوم پیمانه
روغن مایع یک سوم پیمانه
بازار
![]()
وانیل کمی
بیکینگ پودر یک ق چ
مواد تاپینگ :
توت فرنگی به مقدار لازم
شکلات سفید 150 گرم ) مارک کارات استفاده کردم )
خامه صبحانه 100 گرم
طرز تهیه :
مثل همیشه شکر و وانیل و تخم مرغها رو با همزن میزنیم تا کرمرنگ و کشدار شه
بعد ماست و
روغن مایع رو اضافه کرده در حد مخلوط شدن با دور کند همزن میزنیم
و بعد مخلوط آرد و بیکینگ پودر که قبلا دو بار الک کردیم کم کم به مایه اضافه کرده با لیسک به ارومی هم میزنیم
کف قالب
کیک رو با
روغن جدا کننده چرب میکنیم و داخل فر از پیش گرم شده در طبقه وسط فر و با دمای 175 درجه 30 الی 35 دقیقه بسته به فر میپزیم
بعد از خنک شدن
کیک گاناش رو اضافه کرده داخل یخچال یک
ساعت میزاریم و بعد با توت فرنگی تزیین میکنیم
قطر قالب من23 سانتی وقالب کف برجسته
برای تهیه گاناش هم خامه رو حرارت ملایم بزارین و هم بزنید وقتی خامه از کناره خاست جوش بزنه بلافاصله حرارت خاموش و
شکلات سکه ای رو اضافه و مدام هم بزنید تا کاملا صاف شه
http://www.banounews.ir/fa/News/1368683/کیک-ماست-با-تاپینگ-توت-فرنگی؛-دسری-لذیذ-و-خوشمزه