آریا بانو - فرارو / دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای زعفرانی به دلیل
عطر و طعمی که دارند، بسیار خوشطعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا
شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند. برخی دسرها به دلیل بافت لطیف و سبکی که دارند و به دلیل داشتن
شیرینی برای وعده افطار ماه رمضان و روزهداران بسیار مناسب هستند.
دسر زعفرانی یکی از همین دسرها است که دستور پخت بسیار آسانی دارد و شما میتوانید آن را به راحتی برای سفره افطار آماده کنید، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه این
دسر زعفرانی خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم
نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
شکر: 3 قاشق غذاخوری
شیر: 2 لیوان
خامه صبحانه: 100 گرم
پودر نارگیل: 3 قاشق غذاخوری
پودر هل: 1 قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده: به میزان لازم
بیسکوییت پتیپور: 30 عدد یا 1 بسته
طرز تهیه
برای ردست کردن این
دسر خوشمزه ابتدا نشاسته ذرت، شکر و
شیر را داخل یک قابلمه بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد. وقتی غلیظ شد، اجاق گاز را خاموش کنید. حالا زعفران دم کرده غلیظ، خامه به دمای محیط رسیده و پودر هل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم کاملا مخلوط شوند. یک ظرف مناسب را آماده کنید و یک لایه بیسکوییت کف ظرف بچیند. از مایه
دسر مقداری روی بیسکوییتها بریزید و کمی پودر نارگیل بپاشید. دوباره یک لایه دیگر بیسکوییت بچینید و کمی از مایه
دسر روی بیسکوییت بریزید و دوباره پودر نارگیل و این مرحله را تا وقتی مواد تمام شود، ادامه بدهید. در آخر روی
دسر باید مایه زعفرانی باشد.
دسر را به مدت 4 تا 5
ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد. برای تزیین میتوانید از پودر نارگیل و پودر گل محمدی استفاده کنید، نوش جان.
http://www.banounews.ir/fa/News/1367948/این-دسر-زعفرانی-لطیف-و-خوشمزه-را-برای-ماه-رمضان-درست-کنید