آریا بانو
طرز تهیه ساندویچ فرنچ دیپ، ساندویچی خوشمزه و آب دار
سه شنبه 14 اسفند 1403 - 08:32:35
آریا بانو - نحوه پخت ساندویچ فرنچ دیپ
در این مقاله از بیتوته ، با طرز تهیه ساندویچ فرنچ دیپ آشنا می شوید. ساندویچ فرنچ دیپ یکی از لذیذترین و محبوب ترین غذاهای گوشتی است که با گوشت نرم و آب دار، نان برشته، و طعمی غنی و فراموش نشدنی تهیه می شود. این ساندویچ جذاب نه تنها یک وعده غذایی کامل است، بلکه با ترکیب ساده و طرز تهیه آسانش، می تواند دل هر عاشق غذا را ببرد.
طرز تهیه ساندویچ فرنچ دیپ :
همه عاشق یک ساندویچ فرنچ دیپ لذیذ و لطیف هستند که کمی هم بی نظم و کثیف است!
برای تهیه این ساندویچ، گوشت چاک (ران گوساله) با آب گوشت و پیاز به آرامی پخته می شود تا کاملاً نرم و لطیف شود. سپس این گوشت روی نان برشته قرار می گیرد و در آب گوشت فرو می رود تا یک ساندویچ بی نقص تهیه شود!
مواد لازم برای ساندویچ دیپ فرانسوی :
نان
ساندویچ های فرنچ دیپ بهترین طعم را با نان باگت یا رول های فرانسوی دارند. من عاشق نان های برشته و کمی جویدنی هستم که وقتی در آب گوشت فرو می روند نرم می شوند اما از هم نمی پاشند.
البته، هر نوع نانی که به اندازه کافی متراکم باشد تا گوشت و آب گوشت را نگه دارد، مناسب است! رول کایزر؟ بله! رول پیازی؟ بله! حتی نان های همبرگری سنگین هم می توانند به کار بیایند!
گوشت
در اکثر دستورهای فرنچ دیپ از گوشت چاک یا ران گوساله استفاده می شود. گوشت تا حدی پخته می شود که کاملاً نرم باشد و بتوان به راحتی آن را به قطعات بزرگ تقسیم کرد. مادامی که گوشت در مایعات پخته شود و بسیار نرم باشد، برای فرنچ دیپ ایده آل است!
آب گوشت (او ژو)
این همان آبی است که گوشت در آرام پز با آن پخته می شود و برای فرو بردن ساندویچ در آن استفاده می شود. من به آن مقدار زیادی پیاز و یک شاخه رزماری برای طعم اضافه می کنم.
پنیر
من معمولاً از پنیر صرف نظر می کنم، اما اگر بخواهید اضافه کنید، پروولون انتخابی عالی است!

آریا بانو

طرز تهیه آب گوشت (او ژو) برای فرنچ دیپ :
به طور فنی، "او ژو" همان مایعی است که گوشت و دیگر مواد در آرام پز با آن پخته شده اند.
من ترجیح می دهم مقدار بسیار کمی نشاسته ذرت را با آب مخلوط کنم و به آرام پز اضافه کنم در حالی که گوشت استراحت می کند. این مایع نباید مثل سس غلیظ شود، اما من دوست دارم کمی قوام پیدا کند.
در آرام پز باید مقدار زیادی مایع طعم دار داشته باشید. بعد از ریش ریش یا برش دادن گوشت، می توانید آن را دوباره به مایع برگردانید تا گرم بماند. این روش برای سرو جمعیت بسیار مناسب است.
فراموش نکنید که این غذا را با یک کلم سالاد خوشمزه یا سیب زمینی سرخ کرده در فر همراه کنید تا وعده غذایی کاملی داشته باشید!
طرز تهیه ساندویچ فرنچ دیپ :
این دستور فرنچ دیپ که با آرام پز تهیه می شود، برای جمعیت بزرگ عالی است.
مواد لازم برای ساندویچ فرنچ دیپ :
گوشت چاک یا ران گوساله3 تا 4 پوند
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
عصاره گوشت گوساله غلیظ، کم نمک10.5 اونس (یک قوطی)
سوپ پیاز فرانسوی غلیظ یا سوپ پیاز غلیظ10.5 اونس (یک قوطی)
پیاز، حلقه ای برش داده شده1 عدد
او ژو (آب گوشت) سبک12 اونس
سیر، خرد شده2 حبه
رزماری تازه (اختیاری)1 شاخه
سس ورستر شایر1 قاشق چایخوری
کره8 قاشق غذاخوری
نان8 رول فرانسوی یا 2 باگت، برش داده شده به رول های 15 سانتی متری

دستور تهیه ساندویچ فرنچ دیپ :
گوشت را با نمک و فلفل مزه دار کنید و در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط تا زیاد سرخ کنید تا برشته شود.
باقی مواد (به جز نان ها و کره) را در آرام پز بریزید. روی درجه کم به مدت 8 ساعت یا روی درجه زیاد به مدت 4 ساعت بپزید تا گوشت نرم شود.
وقتی گوشت نرم شد، آن را از آب خارج کرده و به مدت 15 دقیقه استراحت دهید. سپس گوشت را ریش ریش یا برش دهید.
نان ها را با کره چرب کنید و زیر گریل قرار دهید تا کمی برشته شوند. نان ها را با گوشت پر کنید و همراه با آب گوشت (او ژو) سرو کنید.

آریا بانو

نکاتی برای تهیه ساندویچ فرنچ دیپ :
• گوشت را می توانید برش داده و دوباره در آب گوشت قرار دهید تا گرم بماند.
• می توانید پنیر به نان های برشته شده اضافه کنید.
• اگر نمی خواهید از او ژو (آب گوشت) استفاده کنید، می توانید آن را با عصاره گوشت اضافی جایگزین کنید.
انتخابی: 1 تا 2 قاشق چای خوری نشاسته ذرت را با مقدار مساوی آب مخلوط کرده و به آب گوشت در آرام پز اضافه کنید، در حالی که گوشت استراحت می کند. این کار آب گوشت را کمی قوام می بخشد اما غلیظ نمی کند.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

http://www.banounews.ir/fa/News/1367850/طرز-تهیه-ساندویچ-فرنچ-دیپ،-ساندویچی-خوشمزه-و-آب-دار
بستن   چاپ