آریا بانو
طرز تهیه سوهان کنجدی
دوشنبه 13 اسفند 1403 - 10:24:29
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
 250 گرم آرد
 250 گرم کنجد تفت داده شده 
 2 قاشق غذاخوری روغن 
 1 قاشق چایخوری دارچین
 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید 
 1 قاشق چایخوری خمیر مایه
 اب به میزان لازم 
همه مواد بجز آب را با هم مخلوط کنید و آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد. 
خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید .
هر قسمت را در کیسه نایلون قرار دهید و حدود نیم ساعت استراحت بدید. 
هر قسمت از خمیر را مابین دو کاغذروغنی با وردنه باز کنید و برش بزنید و طبق ویدئو به شکل قیف در بیارید. 
وقتی همه خمیر آماده شد در روغن داغ شناور سرخ کنید و در شربت ولرم بریزید .
داخل قیف ها را میتونید به دلخواه از خرمای هسته گرفته و یا حلوا و ..پر کنید و با مغزیجات تزیین کنید. نوش جان 
برای شهد:
 480 گرم شکر
 1قاشق چایخوری وانیل شکری 
 200 میلی لیتر آب
 2 قاشق غذاخوری آب لیمو 
روی حرارت ملایم بزارید ووقتی شکر آب شد حدود 10 دقیقه بزارید بجوشد وبه غلظت مناسب برسد .

http://www.banounews.ir/fa/News/1367259/طرز-تهیه-سوهان-کنجدی
بستن   چاپ