آریا بانو
بهترین و راحت تربن دستور شیرینی قطاب
يکشنبه 12 اسفند 1403 - 21:36:37
آریا بانو - آخرین خبر / روغن جامد اصیل 150 گرم
آرد قنادی 335 گرم
پودر هل یک قاشق چای خوری
ماست 155 گرم 
بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
فیلینگ قطاب: 
پودر مغزیجات دلخواه 200 گرم
پودر نارگیل 40 گرم
روغن اصیل 6 قاشق مربا خوری
گلاب 3 قاشق غذاخوری
پودر هل یک قاشق چای خوری
پودر شکر 10 گرم 
✅ میتونید داخل فر با دمای 170 درجه 20-30 دقیقه قرار بدید
✅ میتونید داخل روغن سرخ کنید
✅ خمیر 15-30 دییقه در دمای محیط استراحت کنه

http://www.banounews.ir/fa/News/1367050/بهترین-و-راحت-تربن-دستور-شیرینی-قطاب
بستن   چاپ