آریا بانو
باقلوا پسته، لذت یک شیرینی اصیل و مجلسی!
يکشنبه 12 اسفند 1403 - 14:38:21
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
خمیر باقلوا 1 عدد
پسته 150 گرم
گردو 150 گرم
فندق 100 گرم
کره 150 گرم
مواد لازم شربت:
شکر450 گرم 
آب 250 میلی لیتر
آبلیمو2 ق چ
در فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه میپزیم و بلافاصله بعد از پخت روی آن شربت داغ ریخته و با پودر پسته تزئین می‌کنیم و بعد از خنک شدن آماده سرو می‌باشد.

http://www.banounews.ir/fa/News/1366823/باقلوا-پسته،-لذت-یک-شیرینی-اصیل-و-مجلسی!
بستن   چاپ