آریا بانو - فرارو / حلوا یکی از خوراکیهایی شیرین و
سنتی ایران است و در نقاط مختلف دنیا به روشهای گوناگون پخته میشود. ایرانیان معمولاً حلوا را برای مراسم ختم و مناسبتهای
مذهبی مثل عزاداریهای ماه محرم و شبهای قدر و سفره افطار تهیه میکنند. حلوا علاوهبر اینکه به صورت یک
دسر شیرین سرو میشود، یک غذای کامل و مقوی نیز محسوب میشود. حلوا به نوعی حلوای اصیل و خوشمزه استان گیلان است که بافتی نرم و
عطر و طعم بینظیری دارد. این حلوای خوشمزه در کنار چای بسیار میچسبد و برای سفره افطار نیز یک انتخاب مناسب است. این حلوا به دلیل داشتن
میوه به دارای رنگ و
عطر فوقالعادهای است. اگر
دوست دارید این حلوای خوشمزه را در
منزل و با روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه حلوای به همراه ما باشید.
مواد لازم
به: 1 کیلو
شکر: 700 گرم
آب: 3 لیوان
پودر هل: 2 قاشق چایخوری
نشاسته گندم: 1 لیوان
کره: 30 گرم
پودر گل سرخ: 2 قاشق چایخوری
مغز گردو خرد شده: 1 لیوان
طرز تهیه
برای درست کردن این حلوای خوشمزه ابتدا بهها را
پوست و از وسط نصف کنید. تخمهای به را خارج کنید و بهها را به صورت مکعبی خرد کنید و داخل یک قابلمه مناسب (ترجیحا مسی یا رویی) بریزید. سه لیوان آب سرد و شکر را اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید، سپس دمکنی بگذارید و حرارت را کم کنید. حدودا 2
ساعت زمان بدهید تا به با شکر بپزد و تغییر رنگ بدهد. بعد از اینکه بهها به غلظت رسید و قرمز رنگ شد، با گوشتکوب برقی یا گوشتکوب دستی بههای پخته را بکوبید تا کاملا میکس شود. نشاسته ذرت را با 1 لیوان آب سرد مخلوط کنید و به قابلمه به اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. حالا باید حلوا را به مدت نیم
ساعت دیگر با حرارت کم هم بزنید تا کم کم نشاسته جذب و آب حلوا کشیده شود. در مرحله بعد کره، پودر هل و پودر گل سرخ را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود. 5 دقیقه بعد مغز گردو را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی حلوا از قابلمه جدا شود دیگر آماده سرو است. حلوا را داخل ظرف مخصوص سرو بکشید و روی حلوا را به دلخواه با پودر گردو و پودر گل سرخ تزیین کنید، نوش جان.
http://www.banounews.ir/fa/News/1366524/طرز-تهیه-حلوای-به؛خوراکی-خوشمزه-و-سنتی-گیلانی