آریا بانو - ایسنا / معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور
تهران بزرگ از جریمه 294 هزار خودرو برای ورود به «خط ویژه» خبر داد.
سرهنگ فیروز کشیر گفت: «خط ویژه» مسیری است که با علائم، تابلو، رنگ ها یا موانعی نسبت به خطوط عادی تردد، متفاوت می شود و برای تردد برخی خودروهای خاص در نظر گرفته می شود.
وی افزود: بر همین اساس، تنها برخی خودروهای خاص مانند اتوبوس ها و خودروهای امدادی اجازه تردد از این خطوط ویژه را دارند؛ این در حالیست که متاسفانه ما شاهد هستیم که در تهران، برخی رانندگان برای فرار از تصادفات و ترافیک، وارد این خطوط می شوند و به صورت غیرمجاز تردد می کنند.
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور
تهران بزرگ ادامه داد: همکارانم از طریق استقرار در معابر و یا رصد
فیلم دوربین ها، با رانندگان متخلف برخورد میکنند به نحوی که در 11 ماهه امسال، 294 هزار خودرو و 194 هزار موتورسیکلت برای تردد غیرمجاز در خطوط ویژه جریمه شده اند.
سرهنگ کشیر از رانندگان خواست تا با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، به کاهش تصادفات و ایجاد نظم ترافیکی کمک کنند.
![]()
http://www.banounews.ir/fa/News/1366198/جریمه-294-هزار-خودرو-برای-ورود-به-«خط-ویژه»-در-سال-جاری