آریا بانو
با این تارت شکلاتی دل مهمونات رو ببر!
چهارشنبه 8 اسفند 1403 - 20:12:43
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم
برای کراست
بیسکوییت 2بسته
کره 75گرم
برای لایه میانی
خمیر باقلوا 150گرم

کره 50گرم
کرم شکلات 1تا2قاشق غذاخوری 
برای تاپر
شکلات تخته ای تلخ 60درصد 90گرم
خامه صبحانه 90گرم
اگه دوست داشتید کمی پسته یا فندوق براس تزیین
طرز تهیه
اول بیسکوییت هاتون رو با کمک غذاساز یا تو کیسه پلاستیکی و با کمک گوشتکوب کاملا پودر کنید
کره آب شده رو بهش اضافه کنید و بریزید تو قالب مورد نظر و با کمک گوشتکوب یا ته لیوان کاملا فشرده کنید 
اگه کمی از دیواره ها بیاد بالا خوشگل تر میشه
من اینجوری دوست دارم و این مورد کاملا سلیقه ای هست
بره تو یخچال
خمیر باقلوا رو با دست خورد کنید
بهش کره آب شده اضافه و بریزید رو سینی فر 
و تا زمانی که قشنگ طلایی بشه و تغییر رنگ بده بذارید تو فر بمونه
(در حین کار چند باری هم تو همون فر ریز و روش کنید)
بعد از طلایی و ترد شدن خمیر اونا رو از فر خارج کنید و بذارید حرارتش بیوفته نه که کاملا سرد بشه فقط دیگه داغ نباشه
و بهش شکلات اضافه کنید و آروم مواد رو با هم مخلوط کنید که خمیرتون خیلی خورد نشه
این لایه رو هم روی بیسکوییت ها بریزید و کمی فشرده کنید
باز بره یخچال
برای لایه آخر 
خامه رو بذارید رو حرارت و هم بزنید وقتی کم کم از کناره ها شروع کرد به قل ریز زدن از حرارت بردارید و شکلات های رو خورد و وقتی هنوز خانه داغه بهش اضافه کنید
مواد رو هم بزنید تا کاملأ با هم مخلوط و یکدست شه
و در آخر روی لایه باقلوای بریزید 
و روش رو با هر چیزی که دوست داشتید تزیین کنید
و استراحت آخر تو یخچال که نیم ساعت هم کافیه
و تمام
چند تا نکته
تارت اگه خیلی بمونه تو یخچال بخاطر کره و شکلات کمی سفت میشه پس برای سرو نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید
میتونید تاپینگ رو چند برابر کنید و یه لایه شکلاتی کلفت تر روی تارت داشته باشید هیچ اشکالی نداره
برای بیسکوییت من از bisbox برند زر استفاده کردم
برای کرم شکلات فندوقی از کرم کاکائو فندوقی دبل چاکلت بدون شکر فرمند استفاده کردم
برای شکلات تخته ای هم شکلات تلخ 60%فرمند
خامه هم که خامه صورتی کاله

http://www.banounews.ir/fa/News/1364939/با-این-تارت-شکلاتی-دل-مهمونات-رو-ببر!
بستن   چاپ