آریا بانو
طرز تهیه بمب های بیکن چیزبرگر بسیار خوشمزه
چهارشنبه 8 اسفند 1403 - 04:18:11
آریا بانو - طرز درست کردن بمب های بیکن چیزبرگر
در این مقاله از بیتوته ، با طرز تهیه بمب های بیکن چیزبرگر آشنا می شوید. بمب های بیکن چیزبرگر یک میان وعده لذیذ و جذاب هستند که با ترکیب گوشت چرخ کرده، پنیر، بیکن و خمیر بیسکویت تهیه می شوند. این خوراکی خوشمزه به راحتی آماده می شود و برای کودکان و بزرگسالان یک انتخاب بی نظیر است!
بمب های بیکن چیزبرگر :
بمب های بیکن چیزبرگر نه تنها بسیار خوشمزه هستند، بلکه درست کردنشان هم ساده است و بچه هایم آن ها را با اشتیاق می خورند. راستش را بخواهید، خودم هم همین طور!
پوسته ای گرم و ترد با کنجد که پر شده از پنیر آب شده، گوشت چرخ کرده ی خوش طعم، پیاز، بیکن و تمام مخلفات، همه در یک بسته ی کوچک و مرتب! نکته ی جالب این است که تهیه ی این بمب های خوشمزه خیلی سریع انجام می شود.
این غذا یک انتخاب عالی برای شام، ناهار یا حتی یک میان وعده ی بی نظیر است. اگر مقداری از آن باقی ماند، به خوبی دوباره گرم می شود. ما معمولاً آن ها را از قبل آماده کرده و به ناهار اضافه می کنیم. بچه ها خیلی دوست دارند و برای گرم کردنشان فقط 30 ثانیه وقت لازم است، و از هر نوع اسنک آماده ای مثل جیب پیتزاهای فروشگاهی خوشمزه تر هستند!
شما می توانید خمیر بیسکویت را از بخش یخچالی اکثر سوپرمارکت ها تهیه کنید و تهیه ی این غذا را فوق العاده راحت و سریع کنید. اگر هم نخواهید از بیسکویت آماده استفاده کنید، می توانید از خمیر خانگی استفاده کرده و نتیجه ی فوق العاده ای بگیرید! اضافه کردن قارچ یا هویج رنده شده، راهی عالی برای افزودن سبزیجات بیشتر به این دستور غذاست.

آریا بانو

مواد لازم :
خمیر نان بیسکویتی یخچالی یک قوطی 400-500 گرمی حدود 8 عدد
گوشت چرخ کرده کم چرب 450 گرم
پیاز خرد شدهنصف یک عدد پیاز 
بیکن خرد شده3 برش
پنیر خامه ای⅓ پیمانه
سس کچاپ1 قاشق غذاخوری
سس باربیکیو2 قاشق غذاخوری
خردل زرد 1 قاشق چایخوری
سس ووستشر1 قاشق چایخوری
پنیر چدار، به 10 مکعب تقسیم شود150 گرم
سفیده تخم مرغ1 عدد
کنجدبه مقدار لازم

طرز تهیه بمب های بیکن چیزبرگر :
فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
در یک تابه بزرگ، گوشت چرخ کرده، بیکن و پیاز را سرخ کنید تا کاملاً پخته شوند. هرگونه روغن اضافی را خارج کنید.
پنیر خامه ای، کچاپ، سس باربیکیو، خردل و سس ووستشر را اضافه کنید. روی حرارت کم هم بزنید تا پنیر خامه ای ذوب شود. اجازه دهید مخلوط خنک شود.
هر خمیر نان بیسکویت را نازک باز کنید. 2 قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را روی هر بیسکویت بریزید و یک مکعب پنیر روی آن بگذارید. خمیر نان بیسکویت را دور مخلوط گوشت/پنیر بپیچید و لبه ها را محکم ببندید.
بیسکویت ها را با قسمت درزدار به سمت پایین روی یک سینی پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید. روی آن ها سفیده تخم مرغ بمالید و دانه کنجد بپاشید.
سینی را در فر قرار دهید و دمای فر را به 350 درجه فارنهایت کاهش دهید. 13 تا 16 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. گرم سرو کنید.

آریا بانو

اگر از مخلوط گوشت باقی ماند، می توانید آن را داخل نان رول یا در قالب یک ساندویچ بپیچید تا ناهاری سریع و خوشمزه داشته باشید… یا آن را به یک ساندویچ گریل شده اضافه کنید تا یک غذای فوق العاده داشته باشید!
نکاتی برای تهیه بمب های بیکن چیزبرگر :
محتویات داخل بمب ها بسیار داغ خواهد بود!
اگر در محل شما خمیر نان بیسکویت های آماده موجود نیست، می توانید از بیسکویت خانگی استفاده کنید.
طرز تهیه خمیر نان بیسکویت:

آریا بانو

نان های بیسکویتی به روش های مختلفی مصرف می شوند. این نان ها برای صبحانه به تنهایی یا به صورت صبحانه و ناهار یکجا، یا حتی نان به همراه غذا به کار برده می شوند و طرز تهیه آنها بسیار آسان است. شما می توانید خمیر نان را بعد از برش زدن در کیسه مخصوص فریزر و در فریزر نگهداری کنید و به هنگام نیاز، قبل از استفاده در حرارت محیط آن را یخ زدایی کنید.
مواد لازم :
آرد240 گرم
بکینگ پودر1 قاشق غذاخوری
نمک1/2 قاشق چایخوری
کره گیاهی100 گرم
شیر180 میلی لیتر
شکر (در صورت تمایل)1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر نان بیسکویت :
فر را با حرارت 450 درجه فارنهایت یا 230 درجه سانتیگراد از قبل روشن کنید تا داغ شود.
آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. کره گیاهی را به تکه های خیلی ریز خرد کرده و روی مخلوط آرد بریزید. با چنگال یا با همزن مخصوص خمیر، مواد را با هم مخلوط کنید تا کره جذب آرد شده و حالت خورده نان به خود بگیرند. دقت کنید که در این مرحله نباید از دست برای ترکیب کردن کره و آرد استفاده کنید.
شیر را کم کم به مخلوط آرد و کره اضافه کرده و با همزن مخصوص خمیر یا چنگال مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید که بتوانید آن را در کاسه جمع کنید.
روی میز کار را مقدار کمی آرد پاشیده و خمیر را روی آن قرار دهید و مقدار خیلی کمی آرد روی خمیر بپاشید تا دیگر حالت چسبنده نداشته باشد. خمیر را به ضخامت 1/5 سانت رول کنید. لبه یک چاقوی تیز را با کمی آرد آغشته کنید و خمیر را به صورتی که به آن فشار نیامده و حالت رول از بین نرود، به 10 برش مساوی برش بزنید.
روی سینی فر یک کاغذ مخصوص شیرینی پزی قرار داده و خمیر ها را روی آن با کمی فاصله بچینید. سینی را روی پنجره وسط فر از قبل داغ شده به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا نان ها پخته و روی آنها طلایی شود.
در صورتی که بخواهید بعدا از این خمیر استفاده کنید، خمیر را درون کیسه فریزر یا ظرف مناسب فریزر قرار داده و در ظرف را بسته و در فریزر از آن نگهداری کنید. دقت کنید که قبل از مصرف خمیر باید در حرارت اتاق یخ زدایی شود. نوش جان
برای دستور بالا می توانید خمیر را از قبل تهیه کنید و در فریزر قرار بدهید و یا همان روز تهیه کنید و آن ها را نپزید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

http://www.banounews.ir/fa/News/1364492/طرز-تهیه-بمب-های-بیکن-چیزبرگر-بسیار-خوشمزه
بستن   چاپ