آریا بانو
یک طعم ترد وبه یادماندنی؛ فیله سوخاری
سه شنبه 7 اسفند 1403 - 17:57:48
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
3/4 پیمانه آرد
1 عدد تخم مرغ
1 و 1/4 پیمانه آب گازدار
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، آویشن، پودر سیر
به مقدار نیاز فیله سوخاری و یا میتونین از سینه مرغ نوتری برش داده شده هم استفاده کنین

آرد سوخاری 2 پیمانه
طرز تهیه:
توی یه کاسه آرد، تخم مرغ، ادویه ها رو ریخته هم میزنیم و یواش یواش آب گازدار رو اضافه کرده تا به قوامی که میبینید برسیم بعد فیله هایی که به دو قسمت تقسیم کردیم رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و روشو سلفون میکشیم و توی یخچال به مدت یکی دوساعت می ذاریم استراحت کنه. 
توی یه کاسه آرد سوخاری رو ریخته و دونه دونه فیله ها رو به خوبی توی آرد سوخاری میغلتونیم و توی روغن داغ با حرارت متوسط سرخ می کنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/1364283/یک-طعم-ترد-وبه-یادماندنی؛-فیله-سوخاری
بستن   چاپ