آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم:
آرد نخودچی 230 گرم (1 و نیم پیمانه)
روغن جامد 100 گرم (حدودا دو سوم پیمانه)
پودر قند 100 گرم (حدودا نصف پیمانه کمی بیشتر)
پودر هل نصف ق چ
روغن و پودر قند و پودر هل رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه آرد رو توی دو مرحله روی مواد الک کنید و با نوک انگشتاتون خمیرو جمع کنید این رسپی ورز دادن زیاد نمیخواد همینکه خمیر جمع شد بین کیسه فریزر به قطر یک سانت باز کنید و کاتر بزنید توی تابه بچینید و روی شعله پخش کن که از قبل گرم شده با حرارت کم ده تا پانزده دقیقه بپزید ،تا زمانیکه زیر شیرینیها کمی طلایی بشه.
![]()
برای پخت در فر ؛برای فر گازی 170 درجه و پانزده دقیقه
بپزید برای فر برقی و توستر دمای 160 و تایم پخت 15 دقیقه.
بعد از پخت اجازه بدید کاملا خنک بشن بعد از سینی یا تابه خارج کنید.