آریا بانو
طرز تهیه شیرینی نخودچی
يکشنبه 5 اسفند 1403 - 22:10:35
آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم:
آرد نخودچی 230 گرم (1 و نیم پیمانه)
روغن جامد 100 گرم (حدودا دو سوم پیمانه)
پودر قند 100 گرم (حدودا نصف پیمانه کمی بیشتر)
پودر هل نصف ق چ
روغن و پودر قند و پودر هل رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه آرد رو توی دو مرحله روی مواد الک کنید و با نوک انگشتاتون خمیرو جمع کنید این رسپی ورز دادن زیاد نمیخواد همینکه خمیر جمع شد بین کیسه فریزر به قطر یک سانت باز کنید و کاتر بزنید توی تابه بچینید و روی شعله پخش کن که از قبل گرم شده با حرارت کم ده تا پانزده دقیقه بپزید ،تا زمانیکه زیر شیرینیها کمی طلایی بشه.

برای پخت در فر ؛برای فر گازی 170 درجه و پانزده دقیقه 
بپزید برای فر برقی و توستر دمای 160 و تایم پخت 15 دقیقه.
بعد از پخت اجازه بدید کاملا خنک بشن بعد از سینی یا تابه خارج کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/1363280/طرز-تهیه-شیرینی-نخودچی
بستن   چاپ