آریا بانو
تارت سیب زمینی و گوشت؛ یک غذای شیک و خوشمزه
يکشنبه 5 اسفند 1403 - 14:14:17
آریا بانو - فرارو / تارت نوعی شیرینی بین‌المللی بسیار خوشمزه و جذاب است که طرفداران بسیار زیادی دارد و معمولاً به عنوان دسر در مهمانی‌ها و مجالس از آن استفاده می‌شود. در‌صورتی‌که در خمیر تارت شکر وجود نداشته باشد، می‌توان داخل آن را با مواد غیرشیرین مانند مرغ یا میگو پر کرد و یا غذا‌هایی مانند سالاد الویه، سالاد اندونزی، کشک بادمجان و… را با آن سرو کرد. خمیر تارت از ترکیب آرد، کره، شکر، نمک، وانیل و تخم مرغ و ریختن آن در قالب تارت تهیه می‌شود. تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف به عمل می‌آید. تارت سیب زمینی و گوشت نوعی تارت خوشمزه با ظاهری شیک و زیبا است که طعم و بافت فوق‌العاده‌ای دارد و برای پذیرایی در مهمانی یک انتخاب مناسب است. اگر به دنبال درست کردن غذا‌های شیک و امروزی هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه تارت سیب زمینی و گوشت همراه ما باشید.
مواد لازم
سیب زمینی متوسط: 5 عدد
پیاز: 1 عدد
کره: 30 گرم
شیر: 1 قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده: 250 گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی: نصف 1 عدد
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: 1 لیوان
روغن: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این تارت خوشمزه ابتدا سیب زمینی‌ها را با آب روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا آبپز شود. در این فاصله پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و همراه با مقداری روغن داخل یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا پیاز سبک و طلایی شود. حالا گوشت چرخ کرده را همراه با زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به پیازداغ اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت کمی تفت بخورد. در مرحله بعد فلفل دلمه‌ای رنگی ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدهید. حالا رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و سی ثانیه با مواد تفت بدهید. مقدار خیلی کمی آب جوش اضافه کنید و درب ماهی تابه را ببندید تا گوشت با حرارت کم بپزد. بعد از اینکه سیب زمینی‌ها پخت، همانطور که داغ است آنها را پوست بگیرید و داخل یک کاسه بریزید. کره، کمی نمک و شیر را اضافه کنید و با گوشتکوب یا پوره‌کن کاملا سیب زمینی‌ها را بکوبید تا له شوند.
کف قالب مخصوص تارت یا هر ظرفی که در دسترس دارید را چرب کنید و سیب زمینی را کف قالب پخش کنید و با دست کمی از سیب زمینی‌ها را به سمت دیواره قالب هدایت کنید تا دورتادور دیواره را بپوشاند و وسط قالب خالی باشد. حالا مایه گوشتی آماده را داخل قالب و روی لایه سیب زمینی بریزید و روی آن پنیر پیتزا بپاشید. قالب را به مدت 30 دقیقه داخل فر 170 درجه سانتیگراد قرار بدهید تا بپزد. می‌توانید 5 دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا روی تارت طلایی شود. حالا تارت سیب زمینی و گوشت خوشمزه ما در این مرحله آماده سرو است که می‌توانید روی آن را با سس کچاب تزیین کنید. نوش جان.

http://www.banounews.ir/fa/News/1363022/تارت-سیب-زمینی-و-گوشت؛-یک-غذای-شیک-و-خوشمزه
بستن   چاپ