آریا بانو
زیتون پرورده اصیل گیلانی؛ با این دستور پخت، یه طعم عالی رو تجربه کن!
يکشنبه 5 اسفند 1403 - 12:03:28
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
 • زیتون کاربیو: 2 پیمانه
 • گردو: 1.5 پیمانه
 • چوچاق و خالواش تازه: 50 گرم
 • سیر: 1 تا 2 حبه
 • رب انار ترش: 3 قاشق غذاخوری

• آب انار ترش: نصف پیمانه
 • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
 • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
 • گلپر: 1 قاشق چای‌خوری
طرز تهیه:
 1. گردو، چوچاق، خالواش و سیر را در میکسر بریزید و کاملاً له کنید.
 2. رب انار، آب انار، نمک و گلپر را اضافه کرده و مخلوط کنید.
 3. زیتون‌ها را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملاً به خورد زیتون برود.
 4. روغن زیتون را اضافه کنید و مخلوط را چند ساعت در یخچال بگذارید تا جا بیفتد.

http://www.banounews.ir/fa/News/1362936/زیتون-پرورده-اصیل-گیلانی؛-با-این-دستور-پخت،-یه-طعم-عالی-رو-تجربه-کن!
بستن   چاپ