آریا بانو - آخرین خبر/ اگه این چندتا نکته رو رعایت نکنی تو درست کردنش به
مشکل برمیخوری
نکته اول؛
تابه بزرگ بردار که شکر سریع حل بشه،وتابه رو بچرخون ک دونه های شکر جابجا بشن و همشون گرم شن
نکته دوم؛
وقتی رنگ شکر برگشت با قاشق چوبی یا سیلیکونی هم بزن
![]()
نکته سوم؛
رو شعله ملایم حتما باشه ک نسوزه و رنگش خیلی تیره بشه تلخ میشه،
نکته چهارم؛
موقع ریختن شکرکاراملی و گذاشتن سیخ چوبی و تزیینش باید خیلی سرعت عمل داشته باشی که شکر سفت نشه
http://www.banounews.ir/fa/News/1362887/برای-عید-خاص-و-خوشمزه-از-مهمون-ها-پذیرایی-کن