آریا بانو - آخرین خبر / نیاز داریم به؛
کره ١٠٠گرم
پودر قند ٤٠گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
وانیل نصف ق چ
پودر گل سرخ ١ق غ خ
![]()
آرد ١٨٠گرم
برای تزیین روش از
شکلات سفید بن ماری شده+گل سرخ+خلال پسته استفاده کردم
توی ویدئو همه چیز مشخصه اگه سوالی هست بودتو کامنت حتما بپرسید
✔️زیاد هم نزنید
شیرینی و ک خشک میشه.
✔️بین دو تا نایلون خمیر و به ضخامت نیم
ساعت دربیارید
✔️توی فر ١٧٠درجه از قبل گرم شده بمدت ١٢_١٥دقیقه
چک کنید زیرش طلایی بشه