آریا بانو
نیاز فوری به همه گروه‌های خونی در مازندران
شنبه 4 اسفند 1403 - 10:58:14
آریا بانو - ایسنا /مدیرکل انتقال خون مازندران از کاهش ذخایر خونی در استان خبرداد و گفت: نیازمند فوری به همه گروه‌های خونی در مازندران هستیم.
عبدالله محمدی فیروزجایی امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به برودت هوا و وضعیت نامطلوب ذخیره خونی در مازندران، اظهار کرد: پایگاه سیار انتقال خون صبح امروز از ساعت 8:30 تا 13 در میدان ساعت ساری مستقر است.
وی توجه به بیمارانی که نیازمند مستمر خون هستند را اقدام خیرخواهانه از سوی اهدا کنندگان دانست و گفت: لازم است در این شرایط حساس اهداکنندگان خون در کنار بیماران باشند.
مدیرکل انتقال خون مازندران از وضعیت نامطلوب ذخایر خون در استان ابراز نگرانی کرد و ادامه داد: پایگاه‌های ثابت و سیار اهدای خون در انتظار نوعدوستان مازندران است.
مازندران 14 هزار بیمار خاص شامل: سرطانی، دیالیزی، تالاسمی و هموفیلی دارد که نیازمند دریافت مستمر خون و فرآورده های خونی هستند.

http://www.banounews.ir/fa/News/1362314/نیاز-فوری-به-همه-گروه‌های-خونی-در-مازندران
بستن   چاپ