آریا بانو - آخرین خبر /برای
سبزی کوکو ترکیبهای خیلی مختلفی وجود داره و خیلی ذائقهای هست حتی گاهی کاهو یا شنبلیله هم توی کوکوسبزی استفاده میشه.
ولی بخش اصلی
سبزی تره و گشنیز هست که حتما باید باشه.
ترکیبی که من استفاده کردم 240 گرم تره، 120 گرم گشنیز و 40 گرم شوید بود.
برای پفکی شدن نیازی نیست از بیکینگ پودر یا جوش شیرین استفاده کنین همین که تخممرغ حالت فومی پیدا کنه یه بافت پفکی بهتون میده.
دقت کنین حتما هر دو طرف کوکو رو با حرارت کم با در بسته سرخ کنین و بهش زمان بدین که کوکو مغزپخت بشه.
![]()