آریا بانو
در جشن سینمای دیشب چه خبر بود؟/ تقدیر از شهاب حسینی،عادل فردوسی‌پور و ایرج طهماسب
چهارشنبه 1 اسفند 1403 - 10:50:29
آریا بانو - مهر / چهارمین دوره جایزه سپاس، شامگاه 30 بهمن در باشگاه فرمانیه تهران برگزار شد.
در این مراسم افرادی همچون سید ضیا هاشمی، پارسا پیروزفر، فریبا نادری، محمد نیک‌بین، محسن کیایی، مصطفی کیایی، محمود گبرلو، هدی زین‌العابدین، رز رضوی، بهروز افخمی، مریم بحرالعلومی، آریا عظیمی‌نژاد، بهرام افشاری، مصطفی زمانی، ایرج طهماسب، ابراهیم عامریان، مهدی کرم‌پور، علیرضا معتمدی، محسن شایان‌فر، مه‌لقا باقری، نسیم ادبی، مرتضی عقیلی، مستانه مهاجر، پژمان بازغی، علی شیرمحمدی، محمدرضا شفیعی، عباس جمشیدی‌فر، امین حیایی، امیر قادری، آرش زینال‌خیری، سعید پروینی، شهاب حسینی، سجاد نوروزی، علیرضا کمالی، محمدرضا شریفی‌نیا، بهرنگ علوی، نوید محمودی و … حضور داشتند.
فرزاد حسنی اجرای این مراسم را برعهده داشت. در ابتدا ویدئویی برای یادبود سیف الله داد، تهیه‌کننده فقید سینما پخش و در ادامه نشان سیف‌الله داد به سینماگران اهدا شد.

آریا بانو


تجلیل از تهیه‌کنندگان تأثیرگذار سینما
در این مراسم با حضور مهدی سجاده‌چی، رضا درستکار و السا فیروزآذر از محمد نیک‌بین تهیه‌کننده سینما تجلیل به عمل آمد.
نیک‌بین در ادامه بیان کرد: من تا 18 سالگی 2-3 فیلم ایرانی بیشتر ندیده بودم و برای ادامه تحصیل به خارج از ایران رفتم. در آنجا سینمای ایران را شناختم. در دفتر معماری با خانم تهمینه میلانی همسرم آشنا شدم. متأسفانه در چندسال گذشته شرایط کمی سخت شده و امکان کار کردن خیلی وجود ندارد.
در ادامه کامران حجازی نشان تهیه‌کننده خلاق و پیشروی سینمای ایران را دریافت کرد.
سپس با حضور علی علایی و مرتضی عقیلی، نشان تهیه‌کننده فعال صنفی سینمای ایران به علی‌اکبر ثقفی اهدا شد.
وی عنوان کرد: جامعه تهیه‌کنندگان اگر یکدست شود، می‌توانیم بسیار مطالباتی جدی از مسئولان کشور داشته باشیم.
مرتضی عقیلی بازیگر سینما نیز بیان کرد: وقتی این بالا هستیم و پایین را می‌بینیم، کسانی اینجا هستند که سینمای ایران بدون آنها معنی ندارد.
سپس با حضور عبدالله اسکندری و محمدعلی زم، نشان تهیه‌کننده فعال صنفی سینما به محمدرضا شریفی‌نیا اهدا شد.

آریا بانو


شریفی‌نیا بیان کرد: یک زمانی غیر از وزارت ارشاد مکان‌های دیگری مانند حوزه و تلویزیون اجازه داشتند، مجوز فیلم بدهند. ای‌کاش امروزه نیز چنین اتفاقی رخ دهد و فیلم‌هایی که نمی‌توانند در وزارت ارشاد ساخته شوند در نهادهای دیگر مجوز دریافت کنند.
سپس با حضور مرتضی شایسته و منوچهر هادی نشان بهترین تهیه‌کننده مستقل و فعال سینمای ایران به مرتضی رزاق کریمی اهدا شد.
وی بیان کرد: سینما زبان مشترک همه ما است.
سپس با حضور بهروز افخمی و سید ضیا هاشمی، نشان مدیر موفق در توسعه صنعت سینما به محمدعلی حسین نژاد اهدا شد.
همچنین با حضور سیدضیا هاشمی، مصطفی کیایی و مهدی کرم‌پور، نشان مدیر موفق پلتفرم شبکه نمایش خانگی به محمدجواد شکوری مقدم، مدیرعامل فیلیمو اهدا شد.
در ادامه سید جمال ساداتیان، امیر قادری و حمزه صالحی، نشان تهیه‌کننده پرمخاطب‌ترین فیلم سینمایی را به ابراهیم عامریان تهیه‌کننده فیلم «فسیل» اهدا کردند.
وی سپس عنوان کرد: «فسیل» کار بزرگی در سینمای ایران کرد و نتیجه‌اش را امسال دیدیم که فیلم «هفتادسی» توانست رکورد «فسیل» را هم بزند.
آنگاه با حضور پژمان بازغی و زینب تقوایی نشان بازیگر مؤثر سینمای ایران به بهرام افشاری برای فیلم «فسیل» اهدا شد.

آریا بانو


علیرضا کمالی مؤثرترین بازیگر شبکه نمایش خانگی
در ادامه مراسم با حضور مصطفی زمانی و خسرو نقیبی، نشان مؤثرترین بازیگر شبکه نمایش خانگی به علیرضا کمالی برای سریال «پوست شیر» اهدا شد.
سپس با حضور پارسا پیروزفر و مستانه مهاجر، نشان بازیگر زن مؤثر شبکه نمایش خانگی نیز به هدی زین‌العابدین برای سریال «رهایم کن» اهدا شد.
آنگاه با حضور مسعود اطیابی و آریا عظیمی‌نژاد، نشان بهترین مجری مرد مؤثر شبکه نمایش خانگی به محسن کیایی برای برنامه «صداتو» اهدا شد.
وی پس از دریافت نشان گفت: دوست داشتم اولین جایزه‌ام را از بازیگری دریافت کنم، اما اولین جایزه من برای اجرا شد. از فرزاد حسنی و دوستان دیگر عذرخواهی می‌کنم.
سپس با حضور فریبا نادری و محمدرضا شریفی‌نیا، نشان مجری زن مؤثر در تلویزیون به ملیکا شریفی‌نیا برای برنامه «کودک‌شو» اهدا شد.
فرزاد حسنی در ادامه مراسم درگذشت شاپور عظیمی، منتقد سینما و ایرج رضایی دوبلور را تسلیت گفت و یاد آنها را گرامی داشت.

آریا بانو


سپس حجت اشرف‌زاده به صورت زنده چند قطعه موسیقی اجرا کرد.
در ادامه مراسم جوایز چهارمین آکادمی سپاس اهدا شد. در این راستا جایزه بهترین فیلم مستند به مستند «کاپیتان من» اهدا شد. سیاوش صفاریان پور، کارگردان مستند این جایزه را دریافت کرد.
بهرام رادان، تهیه‌کننده مستند که به صورت آنلاین در این مراسم حضور داشت، گفت: خیلی خوشحالم که در جمع شما هستم. ما برای اکران فیلم «صبحانه با زرافه‌ها» در اروپا هستیم.
همچنین جایزه بهترین سریال کمدی شبکه نمایش خانگی به حسین اکبری تهیه‌کننده سریال «دفترچه یادداشت» اهدا شد.
«برادران لیلا» و «تفریق» بهترین درام
جایزه بهترین فیلم سینمایی درام نیز به سعید روستایی برای فیلم «برادران لیلا» و مجید مطلبی تهیه‌کننده فیلم «تفریق» اهدا شد.
روستایی پس از دریافت جایزه گفت: خیلی ممنونم. امیدوارم کسی را برای این جایزه دادخواهی نکنند.
جایزه بهترین انیمیشن نیز به انیمیشن «بچه زرنگ» به تهیه‌کنندگی حامد جعفری اهدا شد. این جایزه به بهبود نکویی تهیه‌کننده انیمیشن داده شد.

آریا بانو


گرامیداشتی برای آتیلا پسیانی
در ادامه با حضور شهاب حسینی و مهدی کرم‌پور، مراسم گرامیداشت آتیلا پسیانی، بازیگر فقید سینما و تئاتر برگزار شد. خسرو و ستاره پسیانی فرزندان آتیلا برای دریافت لوح مراسم روی صحنه آمدند.
ستاره پسیانی عنوان کرد: من باور دارم که آتیلا همیشه کنار ما حضور دارد.
مهدی کرم‌پور گفت: آتیلا تمام شدنی نیست.
شهاب حسینی نیز بیان کرد: آتیلا پسیانی یکی از هنرمندان بزرگ نسل ما بود و امیدوارم روحش شاد باشد.
در بخش بعدی جایزه بهترین فیلم کمدی به ابراهیم عامریان تهیه‌کننده فیلم «فسیل» تعلق گرفت.
تجلیل از یک عمر فعالیت هنری شهاب حسینی
با حضور امین حیایی، سید ضیا هاشمی و امیر قادری از یک عمر فعالیت هنری شهاب حسینی تجلیل شد.

آریا بانو


امین حیایی درباره شهاب حسینی بیان کرد: بسیار شب زیبایی شد برای من، زیرا خیلی از دوستان را سال‌ها ندیده بودم. افتخاری بود که این جایزه را تقدیم شهاب عزیز کنم‌. در سریال «آبان» با او همکاری می‌کنم و شهاب واقعاً برای لحظه لحظه نقش تلاش می‌کند.
جایزه بهترین سریال درام شبکه نمایش خانگی نیز به نوید محمودی برای سریال «پوست شیر» اهدا شد.
در ادامه جایزه بهترین سریال شبکه نمایش خانگی به مصطفی کیایی برای سریال «پیکولو» اهدا شد.
جایزه بهترین فیلم کودک و نوجوان به ابراهیم عامریان تهیه‌کننده فیلم «نارگیل 2» اهدا شد.
وی پس از دریافت جایزه گفت: امشب شب تولدم بود و 3 جایزه گرفتم که بسیار برایم باارزش هستند.
همچنین جایزه بهترین برنامه کودک و نوجوان به ایرج طهماسب برای برنامه «مهمونی» اهدا شد.

آریا بانو


ایرج طهماسب سپس گفت: من موکت زیر پای شما هستم. آدم وقتی روی صحنه می‌آید، مانند رستاخیز همه چیز و همه کس را می‌بیند. خوشحالم که امروز شما عزیزان را می‌بینم‌.
جایزه بهترین برنامه‌ساز ترکیبی نیز به عادل فردوسی‌پور برای برنامه «فوتبال 360» اهدا شد.

http://www.banounews.ir/fa/News/1360791/در-جشن-سینمای-دیشب-چه-خبر-بود؟--تقدیر-از-شهاب-حسینی،عادل-فردوسی‌پور-و-ایرج-طهماسب
بستن   چاپ