آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم:
برنج 3 پیمانه
ماش 1/5 پیمانه
سینه مرغ 2 عدد
پیاز دو عدد متوسط
محلول زعفرون
![]()
کشمش و زرشک هر کدوم نصف استکان ،نسبت به ذائقه بیشتر یا کمتر میتونه باشه
برای اینکه ماش موقع پخت وا نره و پوستش جدا نشه
حتما قبل از پخت تفتش بدین و حتما نمکش اندازه باشه…
آب هم اندازه باشه که مجبور نباشین آبی که بعد از پخت می مونه رو دور بریزید و طعمش حفظ بشه…
دوتا
پیاز متوسط رو خلالی برش بدین و حتما خوب خوب تفت بخوره تا
عطر خیلی خوبی قاطی پلو داشته باشه…
میتونین مرغ نریزین و خود
پیاز و کشمش و زرشک فراوون هم قاطیش خیلی خوشمزه میشه