آریا بانو - آخرین خبر /موادلازم:
شیر یک لیتر یا چهار لیوان
نشاسته ذرت 70 گرم
شکر 40 تا 80 گرم بستگی به خودتون داره من 60 گرم ریختم..
وانیل 5 گرم یا نوک قاشق چایخوری
کره 25 گرم
![]()
پودر نارگیل به مقدار لازم
شیر، نشاسته ذرت، شکر و رو داخل یک قابلمه بریزید و خوب هم بزنید.
قابلمه رو روی حرارت ملایم بزارید و مواد رو به صورت مداوم هم بزنید به غلظت فرنی برسه.
قابلمه رو از روی حرارت بردارید کره و وانیل رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. بعد مواد رو داخل قالب بریزید به مدت 6،7
ساعت بزارید داخل یخچال تا سفت بشه.
بعد
دسر رو از قالب جدا کنید و با پودر نارگیل بپوشونید..