آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم:
4عدد تخم مرغ
آرد قنادی 2لیوان دسته دار فرانسوی با 4ق غ
شکر 1لیوان دسته دار فرانسوی پر
پودرکاکائو نصف لیوان
گردو به مقدار لازم
شیر 1لیوان
روغن نصف لیوان به علاوه 3ق غ
وانیل 1ق چ
بکینگ پودر 1ق چ
نکته مهم:
برای اینکه گردوها ته نشین نشه با ارد مخلوطش کنید
دمای فر برقی170درجه
دمای تستر170درجه
دمای فر گازی180درجه
مدت زمان50
http://www.banounews.ir/fa/News/1357232/کیک-گردویی-شکلاتی--ترکیبی-بینظیر-از-طعمها