آریا بانو - آخرین خبر /برای این دیپ بسیار آسون و خوشمزه:
اسفناج 240گرم
پنیر خامهای 70گرم
خامهترش 80گرم
مایونز 40گرم
پنیر موزارلا 90+90گرم
آب لیمو ترش تازه 1ق.چ
سیر له شده 1حبه
نمک و فلفل سیاه
فر رو با دمای 175د.س گرم کنید.
اسفناج رو در حد چند دقیقه با آب لیموترش بپزید تا حجم کاذبش
کم بشه.
داخل کاسه پنیر خامهای،خامهترش،مایونز،نصف موزارلا،سیر،نمک و فلفل رو مخلوط کنید.
اسفناج پخته شدهرو به ترکیب قبل اضافه کنید و مخلوط کنید.
مواد رو داخل ظرف مناسب فر(سایز ظرف من12*20 ارتفاع 5س.م)بریزید و مابقی پنیر رو روش بریزید.حدود 20دقیقه بپزید و همراه کروتان،یا هر نوع نانی که
دوست دارید نوش جان کنید.