آریا بانو
معاون رئیس جمهور: پیگیر پرونده قضایی رضا بابک و مرضیه برومند می‌شوم
پنجشنبه 18 بهمن 1403 - 17:37:40
آریا بانو - ایرنا / معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از پیگیری پرونده قضایی رضا بابک و مرضیه برومند در جریان چهل و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر خبر داد.
زهرا بهروزآذر روز پنجشنبه با حضور در غرفه خبرگزاری جمهوری اسلامی در خانه جشنواره چهل و سوم فجر اظهار داشت: من امروز در مورد پرونده این دو هنرمند شنیدم، باید پیگیری کنم. اصلا نمی دانم جزئیات آن چه بوده است.
وی در این باره که آیا قول می دهید مساله را پیگیری کنید؟ افزود:‌ من حتما پیگیری می کنم ببینم مساله چه بوده است ولی تا الان از جزئیات آن خبر ندارم.
معاون رئیس جمهوری درباره چالش‌هایی که برای برخی بازیگران زن پیش آمده گفت: شکی نکنید که ما باورمان بر این است که این زنان سرمایه های کشور هستند. در همین کشور رشد و نمو کردند و هیچ کس به اندازه آنها ایران را دوست ندارد، هیچ کس به اندازه آنها قدر ایران را نمی داند و دلش برای ایران نمی تپد، صاحب این مملکت هستند، باید کنار ما و خودشان در میدان باشند و بتوانند مسائل را شناسایی کنند.
 در مقاطعی دلخوری و رنجش هایی پیش آمده و هر دو طرف از همدیگر ناراحت شدند و ممکن است از ما کوتاهی هایی دیدند و دلشان گرفته شده باشد و هم این که احساس کردند بی مهری به آنها شده است. کارهای خوبی که شده را اعلام نکرده اند. الان دیگر دلیلی ندارد روی آن پافشاری کنیم، وقتی هر دو طرف باورشان بر این است که همدیگر را دوست دارند. ما اگر می گوییم دنبال وفاق هستیم منظورمان وفاق بین هم است،‌ فقط وفاق در بین دولتمردان و دولت‌زنان نیست. وفاق بین مردم باید شکل گیرد.

http://www.banounews.ir/fa/News/1353700/معاون-رئیس-جمهور--پیگیر-پرونده-قضایی-رضا-بابک-و-مرضیه-برومند-می‌شوم
بستن   چاپ