آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
کاهو چینی
2 عدد
هویج خلالی شده(با قاچو خلالی کنید با رنده نمیشه)
1 عدد
پیازچه 5 سانتی خردشده
![]()
5 عدد
ترب سفید خلالی شده (با قاچو خلالی کنید با رنده نمیشه)
1/2 عدد
آرد برنج
2 قاشق سوپ خوری
فلفل تند
به مقدار لازم
نمک
1/2 لیوان
فلفل پاپریکا
5 قاشق غذا خوری
سرکه بالزامیک یا سس سویا (ترجیحا سس سویا)
5 قاشق سوپ خوری
زنجبیل رنده شده
1 قاشق غذا خوری
سیر رنده شده
10 حبه
شکر سفید یا قهوه ای (ترجیحاشکر قهوه ای)
2 قاشق سوپ خوری
آب
1 لیوان
پیاز سفید خلال شده
1 عدد
...
کاهوها را از وسط و در جهت طول به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و قسمتها را خوب با آب شستشو دهید و سپس در یک ظرف بزرگ قرار دهید و کمتر از نصف آب سرد بریزید و کاهوها را داخل آن بگذارید نمک را در لابلای برگ های کاهو ریخته و مطمئن شوید همه جای کاهو به نمک آغشته شده باشد کاهوها باید به مدت 2
ساعت در داخل باشد و بعد از گذشت 2
ساعت کاهوها را خوب با آب سرد بشورید.
1 لیوان آب را به آرد
برنج سفید مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه حرارت میدهیم، وقتی که مخلوط شروع به جوشیدن کرد شکر را به مواد اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر حرارت میدهیم و سپس میگذاریم تا سرد شود.
مخلوط آرد
برنج سرد شده را در طرف بزرگی ریخته و سیر له شده، زنجبیل،
پیاز و سرکه بالزامیک یا سویا سس و پودر فلفل قرمز و پودر پاپریکا را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم.ترب خرد شده، پیازچه و هویج خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
کاهوها را داخل ظرف کرده و با دست سعی کنید مخلوط را به تمام کاهو آغشته کنید.
میتوانید بعد از درست کردن کیمچی را سور کنید اما برای نتیجه گیری بهتر 2 الی 3 روز در داخل اتاق نگه داری کنید و بعد نوش جان کنید.
دوستان برای نگه داری کیمچی بهتر است در ظرف در بسته و پلاستیکی نگهداری کنید. و دلیل اینکه گفته شد در دمای اتاق نگه دارید این است که تا مواد کیمچی به خوبی تخمیر شود.